Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jaro Slávik opäť priberá: Zmizol z telky, fúha, aký je veľký!

Jaro Slávik sa opäť zaguľacuje. Zobraziť galériu (7)
Jaro Slávik sa opäť zaguľacuje. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Čas plynie a kilá pribúdajú... Takto stroho by sa asi dala opísať aktuálna fyzická kondícia Jara Slávika (39). Keď sme ho totiž pred pár dňami nafotili v jednom z nákupných centier, vyzeral tak, že boj s kilami nateraz vzdal. Televízny kat je čoraz macatejší.

Jaro Slávik to so svojou postavou nemá práve najjednoduchšie. Vyzerá to totiž tak, že známy producent patrí k mužom, ktorým aj koláčik k obedu navyše môže spôsobiť poriadne vrásky na čele. Teda, skôr na tele... Ako vidno na aktuálnych záberoch, nepôsobí tak, že by uplynulé mesiace trávil vo fitnesscentre. 

Zaoblené brucho a plné líca - to bolo počas nedávnej prechádzky pri Dunaji neprehliadnuteľné na čoraz macatejšom Slávikovi. Od čias, kedy sa pravidelne objavoval na televíznych obrazovkách, sa talentový kat viditeľne zmenil. Módne obleky odložil do skrine a vystriedal ich za pohodlné tričká.

Nie je to však tak dávno, čo na svojej figúre tvrdo pracoval. Ako sme vás na topkách informovali pred polrokom - v čase, keď sa konali kastingy do šou Česko Slovensko má talent, využil každú voľnú chvíľu na to, aby sa venoval svojej figúre. No, zdá sa, že dnes je už všetko úplne inak. 

Zdá sa, že Jaro Slávik si už na svoju postavu až tak nepotrpí. Svedčí o tom jeho čoraz macatejšia figúra.
Zobraziť galériu (7)
Zdá sa, že Jaro Slávik si už na svoju postavu až tak nepotrpí. Svedčí o tom jeho čoraz macatejšia figúra.  (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu