Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené stvorenie v Talente: Pýtala si sex pred očami matky!

Silvie Chrudínová je výstredná a spieva o sexe. Jej mama ju vo všetkom podporuje. Zobraziť galériu (5)
Silvie Chrudínová je výstredná a spieva o sexe. Jej mama ju vo všetkom podporuje.

BRNO – Také čudo tu ešte nebolo! Šou Česko Slovensko má talent je obrovským lákadlom pre mnohých ľudí. Šťastie skúšajú nielen nadaní umelci, ale tiež rôzni exoti. Do druhej skupiny možno pokojne zaradiť aj Silvii Chrudínovú (20), ktorá vystupuje pod menom Blackwish. Mladá Brnianka šokovala porotu odborníkov nielen svojím zjavom, ale aj tým, že priamo na pódiu žobronila o sex. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci dnes večer, neodradila ju pritom ani prítomnosť vlastnej mamy.

Tolerantná mamina! Byť rodičom dieťaťa, ktoré akýmkoľvek spôsobom vytŕča z davu, nie je vôbec jednoduché. Určite by o tom vedela hovoriť aj mama Silvie Chrudinovej, ktorá sa zúčastnila šou Česko Slovensko má talent.

Mladá slečna totiž preferuje výstrednosť a holduje alternatívnemu umeniu. „Mám strach, že to nepochopia, že to budú brať ako úplnú šialenosť,” neskrývala svoje pochybnosti umelkyňa s menom Blackwish tesne predtým, než sa postavila pred porotu. Tú podľa našich informácií šokovala nielen svojím zjavom, ale aj netradičným textom piesne. „Fu*k me all night (Sexuj so mnou celú noc, pozn. red.),” spievala s úsmevom na tvári mladá študentka.

Hoci mnohí rodičia by takouto prezentáciou svojho dieťaťa neboli nadšení, toto nie je prípad Silviinej mamy. Pani, ktorá sa živí ako prekladateľka z angličtiny, totiž svoju dcéru po celý čas povzbudzovala v zákulisí. „Vy ste úplne super, že sem prídete, postavíte sa a pozeráte sa na to spolu so mnou. Klobúk dole pred vami,” poznamenal prekvapene Pyco smerom k mame výstrednej dievčiny. „Ja som taký introvert skôr. Mám rada ústranie, ticho, pokoj. Známi ale hovoria, že ak by sme boli rovnaké, tak by to bola strašná nuda,” reagovala s nesmelým úsmevom na tvári pani Chrudínová.

Okrem výstrednej umelkyne sa v šou Česko Slovensko má talent predvedie aj množstvo ďalších súťažiacich. Po skončení zostrihu sa v priamom prenose bude konať voľba postupujúceho semifinalistu. Ten príde v pondelok o 11:15 na online rozhovor do topiek. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu