Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexi moderátorka je tehotná: Bábätko na ceste a po rozvode druhá svadba!

Slávka Jankovičová srší šťastím. Čaká bábätko a o tri týždne sa bude vydávať. Zobraziť galériu (5)
Slávka Jankovičová srší šťastím. Čaká bábätko a o tri týždne sa bude vydávať. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Šťastná ako nikdy predtým! Jojkárska redaktorka Slávka Jankovičová má v týchto dňoch hneď niekoľko dôvodov na úsmev. S aktuálnym partnerom už o tri týždne spečatia svoju lásku svadbou. Ako bonus sa dvojica nedávno dozvedela, že o pár mesiacov do ich rodiny pribudne aj prvé dieťatko. Po rozvode sa tak sexi blondínke opäť blýska na krásne časy.

Jojkárska redaktorka Slávka Jankovičová prežíva skutočne šťastné obdobie. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, už čoskoro svojmu partnerovi povie áno. „Je to pravda. O tri týždne bude svadba. Pravdou je aj to, že v mojom prípade to bude už po druhýkrát,“ povedala pre topky.sk blondínka. No to zďaleka nie je všetko, čo televíznu krásku v týchto dňoch napĺňa šťastím. 

Podľa našich informácií sa totiž dvojica len nedávno dozvedela, že redaktorka nosí pod srdcom ich prvé dieťatko. „Naša radosť z prípravy svadby bola o to väčšia, keď sme zistili, že čakáme bábätko,“ netají svoje nadšenie Jankovičová, ktorá nám zároveň prezradila, že je v treťom mesiaci tehotenstva.

No aj napriek tomu, že budúci rodičia majú pred sebou ešte veľmi veľa času, výbavičku pre dieťatko vraj už majú pripravenú. „Malinké by sa malo narodiť v marci, no už teraz má nachystanú bohatú garderóbu od babičiek a tetušiek,“ prezradila spokojná jojkárka, ktorá si od svadobného zhonu v týchto dňoch odbehla na ostrov Cyprus.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu