Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Karolína, vykúkajú ti prsia: Najkrajšia Slovenka v odvážnych šatách na Miss World!

Karolína Chomisteková stavila na odvážne šaty. Zobraziť galériu (4)
Karolína Chomisteková stavila na odvážne šaty.

BRATISLAVA - Poriadne sexi! Najkrajšia Slovenka Karolína Chomisteková (19) v pondelok popoludní odletela na prestížnu svetovú súťaž. V konkurencii víťaziek z viac ako 130 krajín sveta však má šancu zaujať. Minimálne mužskú časť poroty určite upúta v odvážnom modeli, v ktorom má nielen holý chrbát, ale odkrýva jej aj časť poprsia. Na takéto odhaľovanie pritom v rámci Miss Slovensko vôbec nie sme zvyknutí.

Je mladá, má super postavu a využíva to! Zdá sa, že v Miss Slovensko trochu povoľujú pravidlá. Táto súťaž bola vždy známa tým, že odhaľovanie svojich zverenkýň nijako nepodporovala. Karolína Chomisteková však našla cestu, ako ukázať svoje pôvaby rafinovane a pritom stále decentne.

Po dráždivej róbe na filmovom festivale stavila na sexi šaty aj v rámci prípravy na Miss World, kam v pondelok odletela. V batožine si totiž niesla čierne koktailky s hlbokým výstrihom, ktoré jej odkrývajú celý chrbát. Z istého uhla dokonca aj niečo viac. „Tento model je síce odvážnejší, než sú u Karolíny ľudia zvyknutí, ale pri skúške sa jej hneď zapáčili,” dozvedeli sme sa v agentúre Forza, ktorá krásku zastupuje.

Zostáva teda už len držať našej zástupkyni palce, aby - nielen týmito šatami - v Jakarte očarila. Finálový večer Miss World 2013 sa uskutoční 28. septembra.

Karolína Chomisteková je poriadny kus ženy. Ako chodí oblečená v civile si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu