Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Alkohol, drogy, lesbická láska: Najkrajšia Slovenka ukázala odvrátenú tvár!

Karolína Chomisteková nafotila kontroverznú kampaň.  Na fotografii vľavo drží naša misska marihuanovú cigaretu. Zobraziť galériu (8)
Karolína Chomisteková nafotila kontroverznú kampaň. Na fotografii vľavo drží naša misska marihuanovú cigaretu.

PRAHA – Takúto ju veru nepoznáme! Miss Slovensko z roku 2013 Karolína Chomisteková (20) je vzornou a slušnou držiteľkou titulu, ktorá nemá na krku doposiaľ žiaden škandál. V úlohe zlého dievčaťa by si ju teda vedel predstaviť len málokto. Sympatická kráska však pred pár dňami nafotila kontroverznú kampaň, v ktorej rozhodne nevystupuje ako neviniatko.

Karolína Chomisteková absolvovala pred pár dňami skutočne zaujímavé fotenie. Spoločne s českou miss z roku 2009 Anetou Vignerovou prepožičali svoje tváre do kampane návrhára Michaela Kováčika. Mladý dizajnér pritom kráľovné krásy riadne potrápil. Naštylizoval ich totiž do úloh zhýralých dievčat, ktoré sa práve vrátili z večierku a vo vyvádzaní pokračujú aj vo dvojici na hotelovej izbe.

Pred objektívom tak dievčatá pózovali s pohármi alkoholu či drogami. Kým Aneta sa nechala nahovoriť na fotenie s imitáciou kokaínu, naša Karolína pristúpila iba na atrapu marihuanovej cigarety. „Fotenie bolo veľmi príjemné a panovala na ňom dobrá atmosféra,” prezradila topkám Chomisteková. „Brala som to ako úlohu, ktorú nám návrhár zadal. Som profesionálka a tak k tomu aj pristupujem,” povedala na margo kontroverznejších záberov. Medzi ne možno rozhodne zaradiť aj snímky, na ktorých spoločne s Vignerovou znázorňujú lesbickú lásku. „S Anetou sa poznám dlhšiu dobu, takže sme si z toho robili aj trošku srandu. Pri profesii modelky sa často fotia rôzne veci,” dodala slovenská kráska.

A hoci Chomisteková ukázala pred objektívom aj svoju odvrátenú tvár, zostáva naďalej tou slušnou slečnou, akou bola doposiaľ. „Kým naši rodičia o drogách možno len čítali či počuli, dnes je už dostupné všetko. Človek by mal mať podľa mňa stanovené určité hranice. A ja mám v tom jasno. Drogy k ničomu neprispievajú, nič nezlepšujú. Práve naopak, robia iba zle. Netreba sa do toho vôbec púšťať a ani nič skúšať,” vyjadrila svoj názor na užívanie omamných látok Karolína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu