Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárka Barmošová ako ju nepoznáme: Ukázala sexi postavičku!

Lucia Barmošová ako ju poznáme z televíznych obrazoviek (vľavo). Na fotografii z cvičenia je však vidno, že sa rozhodne nemusí hanbiť za svoju postavu. Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová ako ju poznáme z televíznych obrazoviek (vľavo). Na fotografii z cvičenia je však vidno, že sa rozhodne nemusí hanbiť za svoju postavu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Wau, to je telo! Lucia Barmošová (31) je dobre známa všetkým divákom hlavnej spravodajskej relácie televízie Joj. Blondínka je totiž už dlhé roky jej neodmysliteľnou súčasťou. Za ten čas ju však diváci nemali možnosť vidieť inak ako za moderátorským stolíkom. Tentokrát sa však rozhodla, že svojim fanúšikom ukáže viac. Na sociálnej sieti Facebook totiž zverejnila fotky, na ktorých odhalila postavičku ako lusk.

Lucia Barmošová je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou hlavnej spravodajskej relácie televízie Joj. Novinky z domova ale aj zo sveta prináša takmer denne. Diváci ju doposiaľ mali možnosť vidieť najmä od pása hore. Vo výhľade im totiž bráni moderátorský stolík, za ktorým skrýva Lucia sexi postavičku.

Dôkazom sú najnovšie fotografie, ktorými sa blondínka pochválila. V energickom tanečnom nasadení, úspornej športovej podprsenke a v pohodlných teplákoch totiž odhalila to, čo bežne na obrazovke nemáme možnosť vidieť – jej perfektne tvarované bruško. No a za takú postavičku by sa nemusela hanbiť ani špičková modelka.

Moderátorka Lucia Barmošová sa mimo obrazovky v spoločnosti ukazuje málokedy. Ako jej to pristane, si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu