Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Romantika markizáčky Kalisovej: Vyzlečený manžel a nežné pusinky!

Manželia Miriam a Martin Šmahelovci si užívali romantiku v prírode. Zobraziť galériu (6)
Manželia Miriam a Martin Šmahelovci si užívali romantiku v prírode.

BRATISLAVA - Do života Miriam Šmahel Kalisovej (28) a jej manžela Martina (30) už čoskoro vstúpi ich prvý potomok. Markizáčke sa bruško pomaličky zaobľuje. Obdobie čakania na vytúžené bábätko si s manželom evidentne užívajú. Dokazujú to aj ich najnovšie fotky plné lásky a nehy. Dvojica sa vybrala na pole, kde plavovláska v obtiahnutých šatách ukázala svoje zaobľujúce sa krivky a Muž roka 2008 svoje svaly.

Život markizáckej moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej a jej manžela Martina vyzerá ako z rozprávky. Minulé leto svoju lásku spečatili manželským sľubom, dnes sa už pripravujú na narodenie prvého potomka. Bábätko by malo prísť na svet decembri. Dvojica si obdobie čakania evidentne veľmi užíva.

Dokazujú to aj najnovšie fotky páriku. Sú plné romantiky a lásky. Plavovláska na nich pózuje v modrých obtiahnutých šatách, ktoré zvýrazňujú jej zväčšujúce sa bruško. Za spomenutie stojí aj pohľad na jej manžela Martina. Nositeľ titulu Muž roka 2008 je totiž od pása nahor vyzlečený a svoju polovičku zahŕňa sladkými bozkami.

Budúci rodičia vyzerajú na aktuálnych záberoch spokojne a šťastne. „Máme takú tradíciu, že sa každý rok fotíme na poli. Tento rok sme so statívom vybehli na takéto krásne zlaté políčko pri Veľkom Záluží. Čiže naše prvé trojfotky na poli,“ priblížila vznik záberov markizáčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu