Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najťažšie vysielanie Kalisovej: Poslednýkrát v Markíze!

Miriam Kalisovú a Nočné Televízne noviny už diváci neuvidia. Zobraziť galériu (9)
Miriam Kalisovú a Nočné Televízne noviny už diváci neuvidia.

BRATISLAVA - Skončila! Miriam Šmahel Kalisovú (28) už diváci na televíznych obrazovkách tak skoro neuvidia. Vo štvrtok totiž definitívne skončili Nočné televízne noviny. Tie boli približne rok jedinou reláciou, v ktorej sa brunetka objavovala. Hoci ju už čoskoro čakajú radostné mamičkovské povinnosti, smútok vyplývajúci z posledného vysielania pri našom rozhovore neskrývala.

Definitívny koniec! Nočné Televízne noviny sa vo štvrtok posledný raz objavili na obrazovkách Markízy. Absolútne posledné vysielanie si odkrútila Miriam Kalisová, pre ktorú bol tento neskorý formát jej jedinou reláciou. „Budú mi chýbať. Boli sme perfektný kolektív a všetkým nám bude smutno,” povedala nám.

Moderátorka sa už pomaly chystá na materskú dovolenku. Presný termín odchodu z práce však odmietla konkretizovať. Otázka je, na akú pozíciu ju televízia umiestni po návrate. Nielenže jej zrušili program, ale navyše sa v Záhorskej Bystrici zmenilo vedenie. A tak nie je vylúčené, že Miriam bude musieť v budúcnosti na nejaké lukratívne pracovné zaradenie zabudnúť. „Dieťa som ešte nemala, takže neviem, ako dlho budem na materskej a kedy sa budem chcieť vrátiť,” komentovala túto tému stručne Kalisová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu