Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Riskantný džob tehotnej Kalisovej: Potrebuje ochranku! Miriam, pozor na bábätko

Miriam Kalisová bude moderovať podujatie, kde pravidelne dochádza k nepokojom. Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová bude moderovať podujatie, kde pravidelne dochádza k nepokojom.

BRATISLAVA - Miriam Šmahel Kalisová (28) sa rozhodla podporiť dúhový pochod. Už túto sobotu odmoderuje podujatie podporujúce gejov a lesbičky v centre nášho hlavného mesta. Po minulé roky ale zakaždým na tejto akcii zasahovali policajti. Odporcovia totiž hádzali do davu dymovnice a na pódium dokonca aj kamene. Ako sme zistili, o tomto tehotná markizáčka nemala pred dohodnutím moderovačky ani potuchy. Narýchlo si preto od organizátorov vybavila ochranku.

Už v sobotu sa do ulíc Bratislavy vráti pochod lesbičiek, gejov a transrodových ľudí. Podujatím bude sprevádzať markizáčka Miriam Šmahel Kalisová. „Bola som oslovená a myslím si, že ten nápad je dobrý. Bola by som rada, keby ľudia posudzovali iných nie podľa toho, koho ľúbia, ale akí sú vo svojom vnútri,” povedala nám moderátorka dôvod, pre ktorý ponuku prijala.

S prihliadnutím na jej tehotenstvo je ale trochu nečakané, že sa rozhodla v šiestom mesiaci uvádzať pomerne rizikovú akciu. „Ja budem na pódiu, nebudem sa prechádzať medzi ľuďmi a pevne verím, že to prebehne v poriadku,” povedala nám brunetka. 

V tejto súvislosti ale musíme pripomenúť, že už pri prvom ročníku bolo niekoľko zranených. Extrémisti každý rok hádžu do davu dymovnice a výnimkou neboli ani kamene letiace na pódium. „Tak o tom neviem,” priznala nám s menším znepokojením Miriam.

Ako sme sa neskôr dozvedeli, po našom upozornení moderátorka požiadala organizátorov o ochranu svojej osoby a zároveň aj jej nenarodeného dieťatka. Dúfajme, že bodyguardi budú plniť len preventívnu úlohu a ich zásah nebude potrebný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu