Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barmošovej vizáž mimo kamier: Konkurentky z Markízy sa majú čo učiť!

Jojkárska moderátorka Lucia Barmošová tromfla vizážou mimo kamier markizácke moderátorky Janu Hospodárovú, Zlaticu Puškárovú i Miroslavu Almásy. Zobraziť galériu (12)
Jojkárska moderátorka Lucia Barmošová tromfla vizážou mimo kamier markizácke moderátorky Janu Hospodárovú, Zlaticu Puškárovú i Miroslavu Almásy.

BRATISLAVA – Aj v civile vymódená! Jojkársku moderátorku Luciu Barmošovú (32) sme pred pár dňami zastihli pri príchode do zamestnania. Nastajlovaná bola od hlavy po päty, pričom nechýbal ani tip top mejkap a účes. To sa však nedá povedať o jej konkurentkách z televízie Markíza. Keď sme v minulosti nafotili dámy zo Záhorskej Bystrice pred prácou, zväčša boli nenalíčené a ani ich vlasy neboli práve najlepšie.

Moderátorka jojkárskych Veľkých Novín Lucia Barmošová sa televíznym divákom prihovára vždy s bezchybnou vizážou. Ako sme sa však pred pár dňami mohli presvedčiť, o svoj imidž dbá aj vtedy, keď ju nesnímajú kamery. Prichytili sme ju totiž pri príchode do práce, pričom bola zladená od hlavy po päty. Nezanedbala však ani mejkap a vlasy.

Konkurentkám z Markízy by mohla byť vzorom. Keď sme totiž v minulosti nafotili v Záhorskej Bystrici napríklad Zlaticu Puškárovú, Miroslavu Almásy, či Janu Hospodárovú, dámy dorazili do práce vo svojej prirodzenej podobe bez mejkapu. Mimo kamier si zrejme krásky zo žlto-modrej televízie na imidž až tak nepotrpia. Alebo skrátka radšej nechávajú skrášľovanie svojho zovňajšku na odborníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu