Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácky sukničkár čaká bábätko: Misska porodí koncom roka!

Nový markizácky sexidol Peter Makranský očakáva prírastok do rodiny s misskou Petrou Nezvalovou. Zobraziť galériu (10)
Nový markizácky sexidol Peter Makranský očakáva prírastok do rodiny s misskou Petrou Nezvalovou.

BRATISLAVA - Už si zakladajú aj rodinu! Peter Makranský (28), ktorý sa v novom markizáckom seriáli Chlapi neplačú predstaví ako veľký sukničkár, má dôvod na radosť. V polovici júla si vzal za ženu Miss Tip 2008 Petru Nezvalovú (24). Okrem manželstva spájajú túto dvojicu rovnaké krstné mená i dátum narodenín. O pár mesiacov však ich zväzok spečatí aj dieťa. To by malo zavŕšiť decembrový babyboom, keďže v tom termíne očakávajú prírastky aj Martina Šimkovičová (41) a Miriam Kalisová (27).

Svadba aj rodina v jednom roku? Muzikálový herec Peter Makranský prežíva šťastné obdobie. Len nedávno sa chválil sobášom s krásnou účastníčkou Miss Universe SR 2008 a už sa pripravuje na ďalšiu milú udalosť. 

Petra Makranská, za slobodna Nezvalová, sa totiž najnovšie pýši tehotenským bruškom, ktoré sa nedá prehliadnuť. „Áno, čakáme bábätko,” potvrdil nám tieto informácie aj budúci otecko. „Je to krásne obdobie, Peťka je stále krajšia a krajšia,” dodal na adresu svojej manželky.

Ako sa nám podarilo zistiť, dieťatko by sa malo narodiť koncom decembra. V rovnakom mesiaci pritom rozšíria svoje rodiny aj markizáčky Martina Šimkovičová a Miriam Kalisová. Zaujímavé je, že aj s Petrom sa budú teraz diváci stretávať na obrazovkách rovnakej televízie. 

Už v septembri totiž odštartuje nový seriál Chlapi neplačú. Makranský v ňom stvárni lesného pracovníka Milana, ktorý žiadnu peknú ženu nenechá bez povšimnutia. Ktovie, možno sa pri Tomášovi Maštalírovi a Alexandrovi Bártovi zrodí ďalší slovenský sexsymbol... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu