Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácky sukničkár opäť otcom: Do tohto sa mu nechce, ale musí!

Peter Makranský sa stane dvojnásobným otcom. Zobraziť galériu (5)
Peter Makranský sa stane dvojnásobným otcom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Z TOHTO vôbec nadšený nie je! Petra Makranského (31) si diváci pamätajú ako veľkého záletníka z rodinného seriálu Chlapi neplačú. V súkromí je však herec už skoro štyri roky šťastne ženatý a so svojou manželkou Petrou spoločne vychovávajú aj malú dcéru Sárku. K malej princezničke už ale čoskoro pribudne aj ďalší súrodenec. Čo na to samotný umelec?!

Rodinka sa im rozrastie! Hoci v markizáckom seriáli Chlapi neplačú stvárňoval Peter Makranský sukničkára, realita je úplne iná. Známy herec je v súkromí verný len jednej jedinej žene - svojej manželke Petre, s ktorou spoločne vychovávajú aj spoločného potomka, trojročnú dcéru Sárku.


Markizácky sukničkár sa stal otcom: Pôrod je za trest!


Podľa našich zistení sa ale tento stav čoskoro zmení. Jeho vyvolená je totiž po druhý raz v sladkom očakávaní. „My sme o tom nechceli nikomu hovoriť, lebo je to ešte veľmi skoro. Začala teraz tretí mesiac,“ povedal Topkám šťastný otecko, ktorý tvrdí, že sa na ďalší prírastok do rodiny už všetci tešia. Herec zároveň prezradil, že pohlavie bábätka ešte známe nie je.

Rovnako, ako bol Peter svedkom zrodenia nového života pri prvom pôrode, ani tentoraz to nebude inak. A to aj napriek tomu, že z toho príliš nadšený nie je. „Ja by som ani veľmi nechcel, ale ja musím. Lebo Peťka ma chce mať pri sebe tak, ako to bolo pri Sárke a jej to vtedy veľmi pomohlo. Som rád, že som pri tom bol, ale... No, budem musieť byť aj druhýkrát, áno. Keďže to Peťke pomáha, tak budem pri nej, budem ju držať za ruku,“ dodal na margo tejto radostnej novinky Makranský.

Viac o téme: Peter Makranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu