Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pociskovej »frajer« sa oženil: Rozprávková svadba a ohňostroj!

Peter Makranský a Petra Nezvalová spolu hrajú v muzikáloch a zdieľajú aj manželský život. Zobraziť galériu (9)
Peter Makranský a Petra Nezvalová spolu hrajú v muzikáloch a zdieľajú aj manželský život.

BRATISLAVA - Už sú svoji! Herec Peter Makranský (28) našiel svoju životnú partnerku pri práci. S Miss Tip 2008 Petrou Nezvalovou (24) sa totiž do seba zamilovali pri skúške muzikálu Fontána pre Zuzanu. Na javisku sa stretli aj v Ôsmom svetadieli, kde však mladík hral partnera Nely Pociskovej (22). Láska na prvý pohľad ale všetko vydržala a dnes sú z dvojice manželia, ktorí prežívajú svoje medové týždne.

Príbeh ako z rozprávky! Peter Makranský sa pred pár rokmi kvôli muzikálom prisťahoval do Bratislavy. Hral menšie roly, kým nezískal úlohu Olina vo Fontáne pre Zuzanu. Tam našiel aj svoje životné šťastie. „Na prvej skúške som sa zahľadel do krásnej tanečníčky Petry Nezvalovej,” prezradil nám herec.

S účastníčkou Miss Universe SR 2008 majú nielen rovnaké krstné mená, ale aj dátum narodenia. Zdá sa teda, že išlo naozaj o osudovú lásku. Vzťah dvojice prekvital aj vďaka spoločnej práci - objavili sa v muzikáloch Boyband, Ôsmy svetadiel či aktuálne v Rómeovi a Júlii.

Svoj zväzok pred dvomi týždňami spečatili aj svadbou. „Bola naozaj rozprávková, vysnívaná. Pozvali sme kolegov, ktorí nám pripravili hudobný program a celý večer končil nádherným ohňostrojom,” povedal nám Peter o manželskej slávnosti, ktorá sa konala v okolí Terchovej.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu