Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Divoký žúr Cigánskych diablov: Temperamentná Silvia skončila na stole!

Silvia Šarköziová na stole. Aj takto vyzerajú fotky k novému albumu Cigánskych diablov. Zobraziť galériu (6)
Silvia Šarköziová na stole. Aj takto vyzerajú fotky k novému albumu Cigánskych diablov. (Zdroj: Jozef Ďurica, NEPOUZIVAT!)

BRATISLAVA – Má ohnivú krv! Silvia Šarköziová (39) z Cigánskych diablov v sebe temperament nezaprie. Dôkazom sú aj najnovšie zábery, ktoré zachytávajú hudobníčku vo víre nespútanej zábavy. Pozrite sa, ako to speváčka a violončelistka roztočila priamo na stole.

O Cigánskych diabloch je známe, že kde sa ukážu, tam to jednoducho žije. Svoj temperament skrátka nezaprú. Nečudo teda, že sa rozhodli zvečniť ho aj pri príležitosti vzniku nových fotografií k pripravovanému albumu. Dôkazom môže byť jeden zo záberov, ktorý zachytáva šarmantnú violončelistku Silviu Šarköziovú tancujúcu na stole. Ostatní členovia kapely si jej vrtenie bokmi užívajú, pričom ju povzbudzujú potleskom. 

„Išlo o oficiálne kapelové fotenie k nášmu novému albumu Carmen. Zábery vznikali v krásnom prostredí Lozorna,“ prezradila pre topky.sk speváčka. Ako sme sa ďalej dozvedeli, súčasťou cédečka budú aj ďalšie zaujímavé snímky. Napríklad tmavovláska pózujúca na kolese vodného mlyna. Na vznik tohto záberu však Silvia nemá najlepšie spomienky. „Tie krásne biele šaty, v ktorých som pózovala, som zamazala od vazelíny. Úplne sa zničili, prišla som o ne,“ povedala smutne Šarköziová, ktorá má však z celkového výsledku veľkú radosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu