Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Príčinou Rozborilovho rozchodu milenka? Zahýbal s touto ženou?!

Vilo Rozboril údajne podvádzal Zuzanu Ťapákovú so ženou s tureckými koreňmi. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril údajne podvádzal Zuzanu Ťapákovú so ženou s tureckými koreňmi.

BRATISLAVA - Skončili spolu! Vilo Rozboril (46) a Zuzana Ťapáková (51) už netvoria pár. Pre verejnosť je táto informácia šokom - veď iba pred tromi týždňami spolu trávili romantickú dovolenku v Španielsku. V auguste si ju chcel moderátor dokonca zobrať za ženu. Ľudia z ich okolia však vedia svoje. Z viacerých zdrojov sa k nám totiž dostali informácie, že počas vzťahu s bývalou šéfkou Markízy mal mať dlhodobú aférku s inou. Podľa našich zistení ide o Prievidžanku (28), ktorá sa narodila v Turecku. Jej identitu sme sa rozhodli zatiaľ nezverejniť. Zarážajúce ale je, že tmavovláska je osem rokov vydatá a má dve deti.

Vzťah Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej sa prevalil pred šiestimi rokmi. Rovnako ako vtedy prekvapili svojím vzťahom, teraz sú mnohí šokovaní ich rozchodom, o ktorom sme vás ako prví informovali v stredu

Hoci ich spolužitie celý čas vyzeralo navonok ideálne, ani oni sa nevyhli krízam. Mali minimálne dve. Tá posledná údajne súvisela s Vilovou aférou s inou ženou. Zdá sa teda, že anjel bez krídel bol prelietavý. Partnerstvo však napriek tomu zotrvalo. Rozchod prišiel až v čase, kedy odvolali bývalú šéfku Markízy z funkcie. Natíska sa teda otázka, či nebol vzťah živený najmä z vypočítavosti.

Z viacerých zdrojov sme sa dozvedeli, že sa moderátor popri svojej oficiálnej partnerke dlhodobo stretával aj so ženou z Prievidze. Kým pred očami verejnosti stála po jeho boku riaditeľka televízie Markíza, on sa vraj zatiaľ tajne stretával s tmavovláskou s tureckými koreňmi.

Vila Rozborila sme sa na tento údajný románik na rovinu spýtali. „Túto teóriu sme s mojou expartnerkou uzatvorili pred 2 rokmi. Nie, so spomínanou ženou sa nestretávam, nevidel som ju sto rokov a kontakt bol krátkodobý a pracovný,” tvrdí moderátor. Priestor na reakciu sme dali aj bývalej šéfke zo Záhorskej Bystrice. „K ničomu sa nebudem vyjadrovať,” znela jej odpoveď. Ako však vidno, nepoprela, že jej dnes už bývalý mohol mať so spomínanou tmavovláskou blízky vzťah. 

Podľa všetkých indícií ide o ženu, ktorá býva v Prievidzi, kde pracuje v nechtovom salóne. Narodila sa v Turecku, no už približne 20 rokov žije v našej krajine. Ako sme zistili, v roku 2005 sa vydala za Slováka. Manželia spolu už majú dve deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu