Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Divoká Haklová sa opäť odviazala: Nohy dokorán, trhanie šiat!

Kam príde Monika Haklová, tam je o rozruch postarané. Výnimkou nebola ani štvrtková party. Zobraziť galériu (20)
Kam príde Monika Haklová, tam je o rozruch postarané. Výnimkou nebola ani štvrtková party. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nezostala nič dlžná svojej povesti! Monika Haklová (38) je známa tým, že kamkoľvek príde, tam na seba púta pozornosť. Inak tomu nebolo ani na štvrtkovej párty.a Odetá do koženého outfitu odhodila všetky zábrany. Nohy rozkročila dokorán a šaty zo seba doslova trhala.

Pri príležitosti krstu nového čísla pánskeho magazínu sa v jednom z bratislavských klubov konala párty. Akciu si nenechali ujsť aj niektoré známe tváre slovenského šoubiznisu. Nechýbala medzi nimi ani bývalá farmárka Monika Haklová. 

Tá sa v spoločnosti objavila po dlhšej dobe. Kvôli akcii sa nahodila do koženého outfitu. A ako to už býva zvykom, strhávala na seba všetku pozornosť. Zatienila nielen samotné playmate, ale aj sexi hostesky v zajačikovských kostýmoch. 

Vo víre dobrej nálady sa kontroverzná farmárka odviazala natoľko, že si nedávala pozor ani na to, ako sedí. Prítomným hosťom sa tak naskytol pohľad na jej dokorán rozkročené nohy. Krátke kožené kraťasy pripomínali skôr spodnú bielizeň ako nohavice.

No to zďaleka nie je jediné, čím bývalá farmárka zaujala. V jej podaní totiž môže byť aj obyčajné rozopínanie bundičky zážitkom. Blondínka ju zo seba totiž doslova strhla. Samozrejme, nechýbal zmyselný pohľad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu