Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská speváčka s nedbalým imidžom: Celeste, toto už radšej nie!

Celeste Buckingham si v súkromí (vľavo) užíva chvíle, kedy nemusí vyzerať perfektne ako na pódiu (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Celeste Buckingham si v súkromí (vľavo) užíva chvíle, kedy nemusí vyzerať perfektne ako na pódiu (vpravo). (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ako za starých čias! Slovenská speváčka so zahraničnými koreňmi Celeste Buckingham (18) sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka svojmu účinkovaniu v markizáckej šou SuperStar. V tom čase bola nevýraznou sivou myškou, no postupne sa z nej stávala zvodná sexica. V súkromí však zrejme stále preferuje starý imidž. Na nedávnej spoločenskej akcii totiž svojím výzorom rozhodne nepripomínala krásku z časopisov.

Odkedy sa mladučká Celeste Buckingham objavila v markizáckej šou SuperStar, jej imidž sa zmenil doslova na nepoznanie. Zo 16-ročného neviniatka sa behom niekoľkých týždňov stala zvodná sexica, ktorá sa aj vďaka svojmu dokonalému výzoru dostala na titulky mnohých časopisov. V súkromí by ste však tú perfektne upravenú krásku hľadali márne.

Speváčka totiž aj naďalej preferuje imidž nevýrazného dievčatka - tak ako pred rokmi. V čase, keď ju nesnímajú televízne kamery, staví brunetka radšej na pohodlie. Ako napríklad pred pár dňami, kedy sa objavila v spoločnosti v ľahkých letných šatách, nízkych topánkach, so strapatými vlasmi a bez žiadneho mejkapu. Takáto vizáž jej k perfektnému výzoru rozhodne nepomohla. Speváčka si ale evidentne nerobila ťažkú hlavu z toho, že vôbec nepripomínala krásku z magazínov, ale skôr milú študentku na školskom výlete.

Celeste Buckingham sa nedávno v spoločnosti objavila v krátkych letných šatách, v nízkych topánkach a s neupravenými vlasmi. Tvár bez mejkapu tiež nedopomohla k dokonalému výzoru. Speváčka si však tento imidž zjavne užíva.
Zobraziť galériu (7)
Celeste Buckingham sa nedávno v spoločnosti objavila v krátkych letných šatách, v nízkych topánkach a s neupravenými vlasmi. Tvár bez mejkapu tiež nedopomohla k dokonalému výzoru. Speváčka si však tento imidž zjavne užíva.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu