Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Celeste ohúrila miliardára Trumpa: Neuveríte, aký balík peňazí dostala!

Celeste Buckingham si prilepšila o 25 tisíc dolárov od Donalda Trumpa.  Zobraziť galériu (9)
Celeste Buckingham si prilepšila o 25 tisíc dolárov od Donalda Trumpa.

NEW YORK - Pekne sa rozbieha! Celeste Buckingham (18) nevyšla zo speváckej súťaže SuperStar víťazne, ale kariéru si rozbehla naozaj sľubne. A teraz môže ešte o čosi zvýšiť rýchlosť. Zapojila sa totiž do kampane, v ktorej si boháč Donald Trump (66) vyberá, koho finančne podporí. A hneď v prvom týždni fungovania sa medzi tromi zvolenými projektmi objavila aj naša speváčka. Prilepšila si tak o 25 tisíc dolárov.

Darí sa jej! Celeste Buckingham je síce ešte mladá, ale vo svojej brandži žne úspechy. Naposledy bodovala v hudobnej ankete Slávik 2012. V minulom roku vydala svoj debutový album, no nemieni pri ňom skončiť. Plánuje nahrať ďalší. 

S touto myšlienkou sa zapojila do darcovskej kampane v rámci stránky založenej Billom Zankerom. Tam majú ľudia možnosť pozrieť si jej tvorbu a prispieť jej na nový album. Projekt však podporuje aj poriadne známe a bohaté meno. Samotný miliardár Donald Trump! „Daroval som peniaze. Choďte na FoundAnything a pozrite si, ako pomáham ľuďom,” napísal na Twitteri.

Boháč si bude zo zoznamu uchádzačov každý týždeň vyberať svojich favoritov, ktorých podporí. Po prvých dňoch fungovania sa v trojici šťastlivcov ocitla aj Celeste Buckingham. Od Trumpa dostala na účet svojej kampane 25 tisíc dolárov. „Bol to neskutočný zážitok. Život sa mi zmenil zo dňa na deň. Myslím, že odteraz sa bude diať množstvo nových vecí. Teším sa nielen za seba, ale za celý náš tím. Je to dôkaz toho, že keď človek tvrdo pracuje, dokáže naozaj veľa,“ povedala Celeste. Hneď sa jej bude spievať ľahšie...

Prečítajte si viac o Celestinom úspechu a najbližších plánoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu