Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zdenka Predná musela použiť trik: Chcela vyzerať lepšie!

Zdenka Predná si svoju novú skladbu zaspievala s českým interpretom Vojtěchom Dykom. Problém im však robilo nakrútenie videoklipu. Dvojica sa totiž nezmestila do jedného záberu. Zobraziť galériu (6)
Zdenka Predná si svoju novú skladbu zaspievala s českým interpretom Vojtěchom Dykom. Problém im však robilo nakrútenie videoklipu. Dvojica sa totiž nezmestila do jedného záberu. (Zdroj: Katarína Bell)

BRATISLAVA – Vynašli sa! Zdenka Predná (29) už zajtra predstaví na portáli hudba.sk svoj videoklip k novej piesni Walk In My Shoes. Na skladbe spolupracovala s Vojtěchom Dykom (27). A ako sme zistili, práve kombinácia s českým interpretom spôsobila menší problém. Spevák je totiž o niekoľko desiatok centimetrov vyšší ako útla Slovenka, čo spôsobilo, že sa nevedeli vtesnať do jedného záberu. Režisér preto prišiel s vtipným riešením – brunetku postavil na debničku.

POZOR! Videoklip k novej piesni Zdenky Prednej s názvom Walk In My Shoes premiéruje stránka hudba.sk. Môžete si ho pozrieť tu!

Kde nedopriala príroda, tam musela pomôcť vynaliezavosť! Zdenka Predná patrí medzi ženy slovenského šoubiznisu, ktoré sa nemôžu chváliť modelkovskou výškou. S necelými 163 cm však doposiaľ problém nemala a život „na nízkej nohe“ si užívala. Teda až doteraz.

Príčinou menších komplikácií sa však najnovšie stal videoklip k piesni s názvom Walk In My Shoes, na ktorom spolupracovala s Vojtěchom Dykom. A čo bolo kameňom úrazu? Český umelec je o takmer 40 centimetrov vyšší. Dostať preto oboch interpretov do jedného záberu bolo takmer nemožné.

Režisér však nestratil chladnú hlavu a problém v momente vyriešil naozaj vtipne. „Aby sme dostali obidve naše hlavy do jedného záberu, museli sme byť na jednej úrovni – preto ma postavili na debničku a výškový rozdiel bol vyriešený,“ povedala so smiechom Predná, ktorá zároveň prezradila, že jej videoklip je pre Dyka novou skúsenosťou. „Vojto spolu so skupinou Nightwork doteraz nakrúcali iba vtipné klipy. Toto bolo vlastne jeho prvé seriózne video. Som veľmi zvedavá, ako sa do kamery tváril,“ povedala topkám speváčka.

Nenechajte si ujsť online rozhovor so Zdenkou Prednou. Začíname v utorok o 10:00!

Výškový rozdiel medzi spevákmi vyriešila bedňa, na ktorú sa Predná postavila.
Zobraziť galériu (6)
Výškový rozdiel medzi spevákmi vyriešila bedňa, na ktorú sa Predná postavila.  (Zdroj: Katarína Bell)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu