Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúce správy o Bartošovej: Nádor na mozgu aj tehotenstvo!

Okolo Ivety Bartošovej sa vynárajú každým dňom šokujúcejšie správy. Zobraziť galériu (7)
Okolo Ivety Bartošovej sa vynárajú každým dňom šokujúcejšie správy.

PRAHA – Čo z toho je pravda?! Iveta Bartošová (47) absolvovala v uplynulé dni sériu vyšetrení. V sprievode ctiteľa Zděnka Macuru (39) sa totiž vybrala na dovolenku do Talianska, no kvôli neznesiteľným bolestiam hlavy museli mať niekoľko nútených prestávok v rôznych zdravotných zariadeniach. Blondínkin obdivovateľ v týchto dňoch zverejnil lekárske správy, podľa ktorých je život bývalej popovej princeznej vo vážnom ohrození. So šokujúcimi informáciami však nezaostáva ani speváčkin expartner Domenico Martucci (37). Ten zas tvrdí, že je tehotná.

Už zhruba druhý týždeň je v susedných Čechách na pretrase Iveta Bartošová, ktorá je v katastrofálnom psychickom a fyzickom stave. Potvrdzuje to napríklad aj video, ktoré zverejnil speváčkin obdivovateľ Zdeněk Macura. Ten vzal blondínku na výlet do Talianska, aby ju chránil pred správaním jej partnera Josefa Rychtářa, ktoré má byť násilnícke a agresívne.

Cestou na juh sa však Bartošová neustále sťažovala na rastúce bolesti hlavy, a tak ju Macura viackrát zveril do rúk lekárom. V Rakúsku speváčka najskôr podstúpila CT vyšetrenie, ktoré odhalilo zlámané kosti na tvári a krvácanie do mozgu. „Ťažko povedať z čoho to mala, ale boli to vraj čerstvé zranenia. Ivetu si tam chceli nechať, ale ona odmietla,” prezradil pre portál blesk.cz Ivetin ochranca Macura.

Speváčka sa pár dní nato zverila aj do rúk talianskych doktorov. „Lekár mi tvrdil, že na žiadne krvácanie do mozgu neprišli. Ale tiež si ma zobral nabok a dosť zlou angličtinou mi oznámil, že je hlavne dosť opitá,” dodal Macura. Podľa informácií portálu blesk.cz však toto vyšetrenie prezrádza o Bartošovej zdravotnom stave viac. Doktor vraj v lekárskej správe hovorí aj o nezhubnom nádore na mozgu. Ten môže spôsobovať silné bolesti hlavy a vážne psychické problémy.

V súvislosti s Bartošovej zdravotným stavom to však nie je jediná téma, ktorá sa v susedných Čechách rezonuje. Blondínkin bývalý partner Domenico Martucci si totiž na sociálnej sieti zverejnil sms správu od Josefa Rychtářa, v ktorej mu oznamuje, že je Iveta tehotná. Tejto esemeske by ale pravdepodobne veril málokto. Navyše, touto istou SMS sa Martucci usiloval zaujať médiá už aj v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu