Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošová sa bojí o život: On ma zabije!

Iveta Bartošová sa vraj bojí toho, že by ju bol Josef Rychtář schopný zabiť. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová sa vraj bojí toho, že by ju bol Josef Rychtář schopný zabiť.

TALIANSKO – Bol by toho schopný?! Hlavou psychicky labilnej Ivety Bartošovej (47) zrejme v súčasnosti víria rôzne myšlienky. Speváčka totiž už dlhodobo bojuje so závislosťou od alkoholu a liekov, čo jej zdravotnému stavu vôbec neprospieva. Na pohode jej však nepridáva ani bláznivé vyčíňanie Josefa Rychtářa (55) a Zděnka Macuru (39), ktorí o ňu nezmyselne bojujú. Zničená blondínka sa vraj dokonca začína báť o svoj život.

Hoci by speváčke Ivete Bartošovej zrejme najviac pomohla starostlivosť odborníkov, jej partner Josef Rychtář a dlhoročný ctiteľ Zděnek Macura ju chcú zachrániť svojpomocne. A v skutku nezvyčajným spôsobom – naháňačkou po Taliansku.

Bartošová tam spoločne s Macurom odišla už počas minulého týždňa. Bez toho, aby o tom Rychtář vedel. Ten sa za ňou včera vybral, aby ju našiel. Z neho má podľa všetkého Iveta strach. „On ma Pepa zabije,” povedala podľa Macuru blondínka, keď sa dozvedela, že po nej Josef pátra.

Ako dlhoročný speváčkin ctiteľ pre portál super.cz tiež prezradil, Bartošová sa do Čiech vrátiť nechce. Zo svojej závislosti sa plánuje vyliečiť práve v Taliansku. „Má v sebe strach. Bojí sa tam vyjsť von. Hovorí, že na ňu všetci pozerajú. Keď sme prišli sem, bola šťastná, že na ňu nikto nepozerá,” dodal Macura, ktorý momentálne spoločne s Ivetou ešte stále uniká pred Rychtářom. Ako dlho tento blázinec ešte potrvá, zatiaľ nikto netuší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu