Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tomu neuveríte! Vyhodili ho z Jojky a teraz známy moderátor skončil v...

Bývalý jojkár Peter Hollý. Zobraziť galériu (4)
Bývalý jojkár Peter Hollý.

BRATISLAVA – Vieme, čo sa s ním stalo! Moderátora Športu Petra Hollého (42) už na obrazovkách Jojky nevidieť dva roky. Niekdajší šéf športovej redakcie dostal v júni 2013 po 11 rokoch výpoveď a odvtedy o ňom nebolo počuť. Topkám sa podarilo zistiť, kde najnovšie skončil. A je to naozaj zaujímavé.

Moderátor Peter Hollý patril k stáliciam jojkárskeho tímu celých 11 rokov. S Lenkou Čvirikovou-Hriadelovou sa striedal v relácii Šport, no navyše bol aj šéfom celej redakcie. Pred dvomi rokmi ho však nečakane z hodiny na hodinu z televízie vyhodili. Podľa našich informácií boli dôvodom dlhodobo pretrvávajúce zlé vzťahy na pracovisku.


Bleskový vyhadzov z Jojky: Nečakaný koniec po 11 rokoch!


Po odchode z Koliby si to Hollý začiatkom augusta 2013 namieril do menšej športovej televízie na pozíciu riaditeľa športu. Neskôr pracoval aj pre istý internetový portál, odtiaľ však už tiež odišiel. Ako sme zistili, opäť zmenil zamestnanie.

Peter najnovšie skončil v českej televízii Barrandov. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby tam na riaditeľskej stoličke nesedel František Borovský. Veď práve on šéfoval Jojke v čase, keď bol šporťák nútený opustiť jej rady. Zisťovali sme preto, ako spolu vychádzajú. „Medzi nami boli vždy korektné vzťahy. Poznáme sa 12 rokov, sme kamaráti. Vtedy to bola zhoda okolností, nič viac, však aj on neskôr odišiel z televízie,“ odpovedal nám Hollý. 

Ako nám ďalej prezradil, pre českú stanicu pracuje niekoľko týždňov. Nie však v tej oblasti, akej sa venoval predtým. „Šport to nie je, tomu sa venujem už iba v súkromí. Stačilo mi 20 rokov a nechýba mi ani obraz,“ uviedol bývalý futbalista, ktorý nechcel o svojej novej pozícii prezradiť nič konkrétne. „Nemôžem o tom hovoriť, nie je to ešte vonku,“ povedal k svojmu novému projektu. Hoci Peter začal pracovať pre českú televíziu, naďalej žije v Bratislave. 

Viac o téme: Peter Hollý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu