Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mojsejová zamlada: Fúha, si to naozaj ty, Nora?!

Takto sa rokmi menila Nora Mojsejová. Zobraziť galériu (13)
Takto sa rokmi menila Nora Mojsejová.

KOŠICE - Stále iná! Nora Mojsejová (54) nedávno pozitívne šokovala premenou svojho imidžu. Keďže podnikateľke pojmy "radikálny" a "rázny" nie sú cudzie, išlo o dosť dramatickú zmenu. No nebolo to prvý raz. Úplne inak totiž Košičanka vyzerala pri zoznámení sa s Braňom Mojsejom (45). Menila sa však aj počas účinkovania na televíznej obrazovke. Pozrite si na starých záberoch, aká bola kedysi.

Nora Mojsejová začiatkom tohto roka prekvapila úbytkom hmotnosti a vlasmi prefarbenými natmavo. Svoju hrivu si navyše nechala poriadne predĺžiť. Nebola to však prvá radikálna zmena imidžu v jej živote.

Podnikateľka totiž podstatné životné udalosti premieta aj do svojho zovňajšku. „Idem z extrému, do extrému, malé zmeny sa mi nerátajú. Keď som sa vydávala za Braňa, mala som tmavé krátke vlasy,” zaspomínala si Košičanka vo svojej knihe Narovinu. Neskôr prišiel na rad melír, predlžovanie a počas televízneho účinkovania aj postupná zmena na blond.

Tieto premeny sú dobre viditeľné práve v najnovšej publikácii podnikateľky, kam zaradila aj bohatú fotogalériu. Niektoré zábery doteraz ani neboli publikované. Časť z nich si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Tu si môžete kúpiť novú knihu Nory Mojsejovej. Predáva sa iba cez internet, v kníhkupectvách ju nenájdete. Viac informácií a objednávky tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu