Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zomrel najznámejší pes slovenského šoubiznisu: Kusaj už žerie lososa v nebi!

Braňo Mojsej smúti za svojím štvornohým miláčikom Kusajom. Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej smúti za svojím štvornohým miláčikom Kusajom.

KOŠICE – Obrovský žiaľ! Braňo Mojsej (45) na včerajší deň zrejme nikdy nezabudne. Navždy ho totiž opustil jeho milovaný pes Kusaj. Štvornohého miláčika prominentných exmanželov poznalo celé Slovensko. V čase najväčšej televíznej slávy sa totiž boháči z košického Pereša netajili tým, že luxus si užíva aj ich domáce zvieratko.

Pre Braňa Mojseja sú tieto dni mimoriadne bolestivé. Včera zahynul jeho štvornohý miláčik Kusaj, ktorého poznalo celé Slovensko. Prominentný pes sa zviditeľnil po boku manželov Mojsejovcov v čase, keď mali na obrazovkách niekoľko vlastných relácií. Nezabudnuteľným sa stal aj vďaka príhodám hovoriacim o tom, že mu manželia dávali žrať lososa marinovaného v kvalitnej whisky.

Smutnú správu oznámil hudobník svojim priateľom na sociálnej sieti. „Včera 17.12.2013 o 14.15 v mojom náručí po dlhšej chorobe ma navždy opustil môj najvernejší priateľ pes Kusaj. Česť jeho pamiatke!” napísal Mojsej, ktorý vyprevádzal svojho miláčika na druhý svet dojemným vyznaním. „Ďakujem ti Kusaj za všetko, čo si mi v živote dal. Bol si výnimočný a jedinečný psík. Verím, že si už v nebíčku, a že ťa už nič netrápi. Zostaneš vždy v mojom srdci a nikdy na teba nezabudnem. Vždy si ma oddane čakal, užili sme si rovnako dobré ako zlé, rozumel som tvojej reči, každému gestu. Ty si vždy cítil ako mi je, keď som ti pozeral do očiek a hladkal ťa,” dodal hudobník.

Na Kusajov odchod bol Braňo do určitej miery pripravený. Najznámejšieho psa slovenského šoubiznisu totiž dlhšie trápilo nalomené zdravie. „Posledné týždne na mňa smutne pozerá a ten pohľad mám pred očami. Stať sa môže všeličo, pankreas je zradný,” naznačil očakávanie najhoršieho koncom novembra hudobník. Kusajova choroba bola podľa Mojsejových slov spôsobená tým, že na seba ako keby bral trápenie svojho pána. „Cíti, že mi dvaja či traja ľudia ubližujú a vstrebáva to. Pes cíti všetko, čo sa s vami deje. To zlo, ktoré niekto do vás dáva, z vás pri hladkaní odoberá,” vysvetľoval pred pár dňami svojim priateľom Braňom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu