Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nora prezradila tajné pikantnosti o Mojsejovi: Braňo, odpusť mi!

Nora Mojsejová v knihe venovala veľa priestoru exmanželovi Braňovi. Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová v knihe venovala veľa priestoru exmanželovi Braňovi.

KOŠICE - Nešetrila ho! Nora Mojsejová (54) vydala novú knihu s názvom Narovinu. V nej priblížila udalosti svojho života za uplynulých 10 rokov. Do tohto obdobia neodmysliteľne patrí aj jej exmanžel Braňo Mojsej (45). O ňom je známe, že sa až príliš kamaráti s alkoholom. Podnikateľka sa v literárnom počine zaoberá aj touto jeho neresťou. V súvislosti s tým prezradila aj nové mrazivé detaily, ktoré boli širokej verejnosti neznáme. V publikácii šokuje aj otvorenými negatívnymi komentármi voči jeho rodine. Tmavovláska dúfa, že jej to bývalý muž odpustí.

Tu si môžete kúpiť novú knihu Nory Mojsejovej. Predáva sa iba cez internet, v kníhkupectvách ju nenájdete. Viac informácií a objednávky tu!

O Mojsejovcoch sa toho vie verejne naozaj dosť. Kontroverzní manželia Nora a Braňo totiž účinkovali vo viacerých televíznych projektoch a obaja sú dosť výreční. Popísalo sa toho o nich naozaj veľa. Zdalo by sa teda, že podnikateľka nemá čo nové prezradiť. Opak je ale pravdou.

Jej nová kniha Narovinu prináša detaily zo súkromia, ktoré doteraz poznal naozaj málokto. Veľká časť publikácie je venovaná spevákovmu boju s alkoholom, o ktorom do sobáša nemala Nora ani tušenia. „Absolútne som o tom nevedela. Predo mnou sa vtedy neodvážil piť, ani na svadbe nič nevypil,” tvrdí tmavovláska.

O „záľube” svojho manžela sa však presvedčila veľmi skoro a dosť kruto. Hneď v prvú noc po svadbe totiž Mojsej spadol do takého opojenia, že zabudol, kde býva a domov vôbec neprišiel. Nedal o sebe vedieť dva týždne. „Mali sme ísť na svadobnú cestu na Maurícius. Išli sme do riti,” zaspomínala si na prvé dni novomanželského života Košičanka v publikácii Narovinu.

Postupne sa začala dozvedať, čo je vlastne jej muž zač. Chľast mu nebol cudzí už v mladosti. „Keď mal 17 rokov, otec ho našiel doma ležať pomaly v bezvedomí. Bol priotrávený alkoholom. Už vtedy absolvoval prvé liečenie,” prezradila podnikateľka. A nebolo to posledný raz, čo sa Braňo ocitol v rukách odborníkov.

Istú úlohu v tom mohla zohrať aj rodinná anamnéza. Podľa knihy je Mojsejova mama ťažká alkoholička. A v boji s týmto démonom spevákovi nepomáha ani jeho potomok. „Dnes som už presvedčená, že opitého Braňa rozvážal jeho syn a ťahal z neho peniaze. Toho mladého smrada nemôžem cítiť. Je to drzý nevychovanec, ktorému ide len o peniaze,” nedávala si Nora servítky pred ústa. „Nenávidím ho!” napísala otvorene.

Ktovie, čo na toto všetko hovorí jej exmanžel. Mojsejová tvrdí, že bez neho jej je omnoho lepšie. No aj napriek všetkému zlému zdôrazňuje, že spevák je jej osudovým mužom. „Snáď mi Braňo odpustí, ak ma má rád,” povedala na margo vyťahovania súkromných vecí na krste svojej knihy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu