Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošová už nevyzerá ako mŕtvola: Opuchnutá tvár, konečne úsmev!

Iveta Bartošová sa na fotografiách konečne usmieva. Tvár má však poriadne opuchnutú. Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová sa na fotografiách konečne usmieva. Tvár má však poriadne opuchnutú.

TALIANSKO - Dáva sa dokopy?! Iveta Bartošová (47) by sa mala momentálne zdržiavať v slnečnom Taliansku, kam ju v priebehu minulého týždňa odviedol jej ctiteľ Zděnek Macura (39). Psychicky labilná blondínka má už dlhodobo problém s alkoholom a tak nečudo, že o jej život sa strachujú mnohí. Speváčkin oddaný obdivovateľ dokonca včera zverejnil fotografiu rozvalenej Ivety na pláži, kde vyzerá ako mŕtvola. Na aktuálnych záberoch už však niekdajšia princezná českej popovej scény pózuje s úsmevom na perách. Jej tvár je ale stále poriadne opuchnutá.

Počas uplynulého týždňa opustila Iveta Bartošová svoj dom spolu so Zdeňkom Macurom, ktorého ešte donedávna označovala za blázna. Oddaný obdivovateľ chce speváčku chrániť pred jej oficiálnym partnerom Josefom Rychtářom. Ten má vraj sklony k agresívnemu správaniu. Ctiteľ preto zobral plavovlásku do Talianska, polícia ČR po nej vyhlásila pátranie.

Rychtář sa v priebehu uplynulých dní s Bartošovou spojil a médiám poskytol nahrávku z ich telefonátu. Speváčka v rozhovore plače a takmer vôbec nie je rozumieť, čo hovorí. Nečudo, že sa mnohí začali obávať o jej život. Zrejme aj preto včera Macura zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej sa Iveta slní. Na dovolenkovom zábere však blondínka vyzerala ako taká mŕtvola a spodný diel plaviek mala oblečený naopak.

Pár hodín na to sa na internete objavili ďalšie snímky, ktoré jasne dokazujú, že je speváčka relatívne v poriadku. Na opuchnutej tvári jej dokonca vidno úsmev. Podľa informácií, ktoré zverejnili české médiá, sa Macura s políciou ČR spojil a pátranie po ňom ako po únoscovi bolo už zrušené.  „Je to typické správanie agresora domáceho násilia. Aj v tom telefonáte sa snažil prefíkane útočiť na city a predstierať plač. Je to len taktika,” reagoval na margo Josefa Rychtářa speváčkin ďalší, aktuálny záchranca Macura. Ten zrejme podobne ako všetci Bartošovej chlapi verí, že sa mu podarí zúboženej a labilnej blondínke pomôcť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu