Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z Bartošovej telefonátu išiel strach: Preboha, čo sa jej stalo?!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová (Zdroj: PZ ČR)

PRAHA – Konečne sa ozvala! Bývalá hviezda českej hudobnej scény, Iveta Bartošová, o sebe dala po niekoľkých dňoch vedieť. Podľa videonahrávky jej telefonátu s Josefom Rychtářom, ktorú zverejnil portál Blesk.cz, je však speváčka v hroznom stave.

Čo sa jej stalo?! Aj keď sa v škandalóznej afére okolo zmiznutia Ivety Bartošovej objavili nové skutočnosti, len ťažko možno tvrdiť, že jej aktuálnemu partnerovi Josefovi Rychtářovi spadol kameň zo srdca. Ba naopak, informuje Blesk. „Speváčka je po niekoľkých dňoch v jeho (Zdeňka Macuru, pozn. red) starostlivosti v horšom stave, než keď ju odvážal z jej domu v Uhříněvsi,“ píše portál.

Bartošovej hlas znel v nahrávke akoby jej ani nepatril. „Ja som inde...,“ bľabotala speváčka ako v tranze. Hoci jej Rychtář sľuboval, že jej dá všetko, čo bude chcieť, len nech mu povie, kde sa skrýva, výsledok rozhovoru žiadne faktické informácie nepriniesol. Ani partnerove slová o tom, že sa o ňu všetci boja, Bartošovej zrejme do vedomia neprenikli.

„Artur má o teba strach, maminka tvoja dnes plakala... kde si, prosím ťa?“ pýtal sa zdrvený Rychtář. Jediná otázka, na ktorú z druhej strany telefónu padla odpoveď, bola o tom, či je speváčka v cudzine. Hoci to Bartošová, aj keď nezrozumiteľne, potvrdila, presnejšie informácie o svojom akutálnom mieste pobytu neposkytla.

„Signál z Macurovho mobilu bol údajne zachytený v Rakúsku,“ opiera sa Blesk.cz o údaje poskytnuté policajnou hovorkyňou. Stránka však ďalej dodáva, že dvojica na úteku sa zrejme u našich susedov nezastavila a pokračovala ďalej na juh.

Speváčka opustila v stredu svojho priateľa Josefa Rychtářa po tom, čo po ňu do pražskej Uhříněvsi prišiel Macura. Polícia začala konať na základe trestného oznámenia, ktoré podal Rychtář, presvedčený o tom, že jeho partnerku Macura uniesol.

VIDEO: Telefonát Josefa Rychtářa s Ivetou Bartošovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu