Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nora Mojsejová má novú lásku: Tajný vzťah v zahraničí!

Nora Mojsejová má opäť dôvod na úsmev. Opäť sa stretáva so svojou starou láskou. A Braňo to nie je. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová má opäť dôvod na úsmev. Opäť sa stretáva so svojou starou láskou. A Braňo to nie je. (Zdroj: miro vacula)

BRATISLAVA – Stará láska nehrdzavie! Svoje o tom vie aj podnikateľka Nora Mojsejová (54). Ako sa nám totiž podarilo zistiť, po rozvode s hudobníkom Braňom Mojsejom (45) opäť nadviazala kontakt s expartnerom z mladosti. Začínajúci vzťah sa brunetke darilo doposiaľ tajiť. Nový muž jej života totiž býva v USA, kde ho bola Košičanka už aj navštíviť.

Nora a Braňo Mojsejovci k sebe v očiach verejnosti dlhé roky neodmysliteľne patrili. Hudobníkove alkoholové excesy a opletačky so zákonom však podnikateľka už nedokázala dlhšie znášať. Výsledok? Pred ôsmimi mesiacmi jej praskli nervy a podala žiadosť o rozvod. 

Odvtedy si život užívala bez muža po svojom boku. „Ťažko si hľadám partnera, pretože mám pocit, že chlapi na mňa pozerajú len cez peniaze. Nemôžem si len tak k sebe niekoho pustiť. Každého podozrievam, že chce mať len moje prachy a tú mediálnu bublinu okolo. Nie mňa samú,“ napísala podnikateľka vo svojej novej knihe Narovinu.

Podľa našich informácií sa však situácia najnovšie zmenila. Brunetka má vzťah v zahraničí. „Áno je to pravda. Detaily by som však nekonkretizovala, pretože ho nechcem zaťahovať do tejto špiny,“ povedala pre topky.sk Mojsejová.

Ako sa nám poradilo zistiť, v uplynulých mesiacoch začala intenzívne komunikovať so starou láskou z mladosti. „Boli do seba zamilovaní, keď mala 20 rokov. No všetko to skončilo, pretože emigroval do USA, kde žije dodnes,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Mojsejová bola začiatkom júna svoju staronovú lásku navštíviť za veľkou mlákou. Odvtedy vzťah každým dňom naberá na obrátkach. Nora sa za partnerom chystá opäť. Už o pár dní poletí na 2 týždne do USA.

Novú knihu Nory Mojsejovej s názvom Narovinu si môžete kúpiť TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu