Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mojsejová prezradila detaily novej knihy aj tajomstvo schudnutia!

Nora Mojsejová v uplynulých dňoch vydala svoju druhú knihu s názvom Narovinu. Ak vás zaujíma, čo ju k tomu viedlo, prečítajte si online rozhovor. Zobraziť galériu (2)
Nora Mojsejová v uplynulých dňoch vydala svoju druhú knihu s názvom Narovinu. Ak vás zaujíma, čo ju k tomu viedlo, prečítajte si online rozhovor. (Zdroj: archív N.M.)

KOŠICE - Nora Mojsejová (54), ktorá je známa predovšetkým podrezaným jazykom, najnovšie vydala v poradí druhú knihu s názvom Narovinu. V nej rozoberá nielen svoje súkromie, ale venuje sa aj súdnym procesom, televíznej kariére, či iným pracovným aktivitám. Nezabudla však ani na známe tváre slovenského šoubiznisu. Ak vás zaujíma, prečo sa rozhodla vydať knihu, prečítajte si online rozhovor. Kontroverzná podnikateľka v ňom prezradila detaily o vzniku literárneho počinu a aj tajomstvo svojho schudnutia.

Tu si môžete objednať novú knihu Nory Mojsejovej. Predáva sa iba cez internet, v kníhkupectvách ju nenájdete. Viac informácií tu!

Televízna kariéra, mediálne rozoberané súdne procesy, či pestrý osobný život s Braňom. To všetko zhrnula Nora Mojsejová do svojej novej knihy s názvom Narovinu. Okrem vlastného súkromia v nej rozoberá aj naše známe tváre. Osobnostiam slovenského šoubiznisu venovala celú jednu kapitolu. A rozhodne si v nej nedávala servítku pred ústa.

Ak vás zaujíma, či sa písaniu kníh chce venovať aj naďalej alebo čo ju k vzniku druhého literárneho počinu viedlo, prečítajte si náš online rozhovor. V ňom kontroverzná Košičanka odpovedala na zvedavé otázky.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

02.07.2013 10:30 - otázka od Martina
Dobrý deň pani Norika,nemám otázku len Vám chcem povedať že keby bola viac takých ľudí ako ste vy čo sa neboja povedať čo si skutočne myslia...želám veľa úspechov Vám aj knihe a určite su ju prečítam pozdravujem a pekný deň
Ďakujem pekne, Martine a aj všetkým čitateľom Topiek želám krásny deň, užite si dovolenky, vypnite zo stresov a práce !! A na dovolenku je vhodná dobrá kniha !! Tým, ktorí si moju knihu už kúpili prajem dobré čítanie !! Majte sa krásne. Nora.
02.07.2013 10:24 - otázka od Majka
Blahoželám k príjemnej zmene vizáže. Tiež by som chcela schudnúť, ale ide mi to dosť ťažko. Riadim sa síce heslom "cica nežer", ale za dva mesiace len 5 kíl. Poraďte.
Viem, že to je veľmi ťažké, ani mne sa nikdy nedarilo schudnúť dietami. Som typ, ktorý sa pozrie na jedlo a priberie 4 kilá. Jediné, čo Vám môžem poradiť, nejedzte nič, len pite vodu. Toto je zaručené. Aspoň mesiac to vydržte a potom to už pôjde samo.
02.07.2013 10:21 - otázka od Dragon
Dobry den pani Mojsejova, Chcem sa Vas spytat ci by ste prijali rolu v pornofilme za skutocne velku odmenu. Pokial napisete pozitivnu odpoved ja vas uz budem kontaktovat. Vdaka
A vy ste sa už dočista zbláznili... Dajte si kávu a vodu s citrónom. To Vás preberie alebo zavolajte Slávikovi.
02.07.2013 10:20 - otázka od lubo
Ahoj Norika. Nechcela by si so mnou chodiť? Čo tak spoločná dovča? Navrhni ja sa prispôsobím...
JA som si myslela, že do školy chceš so mnou chodiť :D Dovolenku už mám naplánovanú...
02.07.2013 10:19 - otázka od Dušan
Dobrý deň , sledujem Vás, keď sa objavíte v televízii a musím povedať ,že vo väčšine názorov sa s Vami zhodujem a obdivujem ,ako to viete s tými primitívnymi a zakomplexovanými osobami vydržať ,nerozmýšľali ste niekedy o živote v zahraničí ? na Slovensku je to podľa mňa pod úroveň.
Samozrejme, že premýšľala. Ale už mám svoj vek a teraz to už neprichádza do úvahy. A že to ide na Slovensku dole vodou s Vami súhlasím. A bude ešte horšie.
02.07.2013 10:18 - otázka od anonym
Dobré ráno, mám na vás 2 otázky, 1. - prečo ste vo VIP nákupných maniačkach taká krutá a v " neslušná " ????? 2. - Kedy si dostala nápad napísať knihu, kedy nastal ten zlom ? ďakujem anonym :)
Neviem o tom, že by som bola neslušná. To že hodnotím v súťaži konkurentky neznamená, že som krutá. A nemyslím si, že by ma oni šetrili. S myšlienkou na napísanie druhej knihy som koketovala už dlhšiu dobu.
02.07.2013 10:16 - otázka od :Patrik
Čakáťe že vydaním knihy ti prinesie neaky úspech ?
Čo sa týka mojej osoby úspech neočakávam, ale chcela som vydať tú knihu už len z toho dôvodu, čo všetko sa v bulvári popísalo. Niektoré veci riešim žalobami, ale to nie každý vie, lebo o tom sa nepíše, tak som chcela v tejto knihe niektoré veci vysvetliť.
02.07.2013 10:14 - otázka od katka
dobry den, ja sa vas chcem opytat na vasu oblubenu farbu ? a spytat sa ci anvstevujete nase tatry, a mate radi turistiku? dakujem
Oblúbené farby nemám, nekupujem si oblečenie podľa farby. Musí sa mi zapáčiť konkrétne oblečenie a vtedy neriešim, v akej je farbe. Buď je pekné alebo nie. A čo sa týka Tatier, navštevovala som často, ale turistiku nemusím veľmi.
02.07.2013 10:12 - otázka od Eva
Norika...Dobrý deň. Na rovinu..Nie ste už unavená z večného záujmu o Vašu osobu...Nebojíte sa ,že zostarnete sama ?Viete peniaze Vám lásku zabezpečia,ale aj pokazia..Nemáta chuť niekedy prestať presadzovať svoj názor abyť chvíľku tá,ktorá potrebuje pomôcť??Pekný deň.Eva
Nie som sama. Mám okolo seba ľudí, ktorých mám rada.
02.07.2013 10:11 - otázka od Andy
Dobry den pani Mojsejova, mnohi Vami opovrhuju,nadavaju no je to asi len zavist. Ja Vam to prajem, najviac sa mi paci ze dokazete vsetkym povedat vsetko na rovinu bez servitky na ustach :) Prajem Vam pekny den
To, že nadávajú a opovrhujú svedčí len o tom, akí su hlupáci. JA sa nikdy nebavím o ľuďoch, ktorých nemám rada, alebo nimi opovrhujem. Je to len mrhanie času a ten si ja veľmi vážim.
02.07.2013 10:09 - otázka od felix srednev
Mysliš si že by mal každy chruňo pisat knihy o zivote za poslednych 10 rokov ?
Nie, nemyslím si to, ale ja som sa takto rozhodla z toho dôvodu, že o prvú knihu bol veľmi veľký záujem a uisťujem Vás, že aj o túto druhú je záujem :)
02.07.2013 10:08 - otázka od Jolana
dobré ráno,,,píšem už tretíkrát,a nič sa nezobrazilo,,,,ja len tiež chcem zaželať veľa zdravia-pýtala som sa či by ste osobne tú knihu doniesla,ak by som si to veľmi priala-čo si aj,,,,len tak-nech sa dedina pos...ľudia závidia aj slnko na pohrebe...krásny deň,Norika-a inak vyzeráte teraz supeeer,..krajšia,,,Jolka-Ke-okolie
Odpovedala som :)
02.07.2013 10:08 - otázka od Ludo BA
Dobrý deň p. Mojsejová , ste naozaj super, držím Vám palce v živote, ale chcel by som sa spýtať, prečo ste prijali pozvanie do tej tupej relácie V.I.P nákupné maniačky?
Stále som sa zaujímala o módu, mne sa tá relácia páči, tak asi to bol dôvod.
02.07.2013 10:06 - otázka od An0nym
Dobry den, chcel by som sa Vas spytat, ci netrpite nejakou chorobou, ako je napr. Debilita? Dakujem za odpoved :o)
Túto otázku treba najprv položiť sebe .. Lebo iba debili sa zvyknú zaoberať konkurenciou, nemyslíte? Ale pobavili ste ma.
02.07.2013 10:04 - otázka od VALERIA BUJNOVA
POZDRAVUJEM VAS PANI NORA A PRAJEM VSETKO DOBRE CHCEM SA SPYTAT AKO SA VAM PODARILO ZE TAK DOBRE VYZERATE HLAVNE TO AKO STE SCHUDLI A FARBA VLASOV VAM SUPER PRISTANE ZELAM VELA USPECHOV A URCITE SI KUPIM VASU KNIHU AK MI JU NEPOSLETE-DAKUJEM MAJTE SA PEKNE.VALERIA
S tým chudnutím je to asi tak... zbavte sa chlapa a tým pádom nekupujete jedlo a keď Vás večer chytí hlad a pozriete sa do chladničky, nič tam nie je, takže musíte ísť hladná spať :D
02.07.2013 10:03 - otázka od Ema
suhlasim s Veronikou.Pozeram vas v nakupnych maniackach a musim povedat ze ste najlepsia.
Dík
02.07.2013 10:02 - otázka od Benjamin
Načo ste mysleli ked ste robili tuto knihu pani Mojsejova????
Ja už v poslednej dobenemyslím na nič. Beriem život tak ako ide a o tom je aj kniha.
02.07.2013 10:02 - otázka od Sisa
Ja vám len chcem popriať všetko dobré do života pani Mojsejová.:) Som vašou veľkou fanúšičkou a páčite sa mi v relácii Nákupne maniačky.
Ďakujem pekne :)
02.07.2013 10:01 - otázka od Eva
Dobrý deň, kto Vám robí cenzúru na otázky?
Akú cenzúru? Nerozumiem o čom hovoríte. Odpopvedám za radom ako mi to tu chodí. Preskočím iba otázky, ktoré sa opakujú.
02.07.2013 09:59 - otázka od jano
Dobry, ako sa ma Brano?Drzite ho nakratko?
Braňo sa má asi dobre.
02.07.2013 09:59 - otázka od Dušan
Kolko vážite?
Netuším. Ale dosť :)
02.07.2013 09:59 - otázka od Janka
ste z Branom ci ako to je vlastne medzi vami?
Nie, nie sme spolu.
02.07.2013 09:58 - otázka od jana
dobrý deň, nemáte v pláne vydávať svoje knihy aj vo formáte e-kníh. Potešilo by to mnohých. Ďakujem a prajem krásne leto.
Pouvažujem. A ďakujem .
02.07.2013 09:58 - otázka od MINKO
Dobre rano prajem. Zaujimalo by ma ako sa Vam dari, ako travite leto a kam sa chystate na odpocinkom (myslim dovolenku). Zaroven Vam chcem zazelat vsetko dobre a pevne nervy :)
Ďakujem pekne.Posledné 2 mesiace som bola veľmi vyťažená... natáčanie, kniha, práca v butiku. Dnes odlietam do New Yorku a dúfam, že si dobre oddýchnem.
02.07.2013 09:56 - otázka od natalia
Co tu vsetci urazate??? Si uvedomte ze sudit moze len jeden. A tovten hore. Mali by ste sa vsetci nad sebou zamysliet! Vam Norika vela stastia a nech sa Vam dari u mna mate obdiv
Presne tak. Hore to je napísané a to neoklameš. Urážajú anonymne a to je u mňa veľmi úbohé. Tomu ja hovorím komplex.
02.07.2013 09:55 - otázka od marcelino
zdravim p. Mojsejova Velmi sa mi paci vasa otvorenost je to lenpred kamerami alebo ste taka aj skutocnosti a ak ano tak vam drzim palce a ostante taka navzdy
V skutočnosti som ešte otvorenejšia. V NM som si dávala skôr pozor :D
02.07.2013 09:54 - otázka od Maja
Dobrý deň Vám prajem držte sa a budte vždy priama
Dík. Budem ..
02.07.2013 09:54 - otázka od Erik
Prajem príjemný deň, Očakávate veľký záujem o tú knihu? Koľko kusov bolo vytlačených a koľko sa už predalo?
Dala som vytlačiť 10 tisíc výtlačkov a zatiaľ som veľmi spokojná s predajom.
02.07.2013 09:53 - otázka od Luba
Pani Mojsejová, držím Vám palce, ked hovoríte každému pravdu, aby Vás tá pravda nezabila
Toto mi napadlo viackrát.
02.07.2013 09:52 - otázka od Noro
Nora ,ty si aj v skutocnosti taka blba ,ci to len hras ?
Aj v skutočnosti som blbá. Ale vidím v tebe veľkú konkurenciu. Ja, keby som si o niekom myslela, že je blbý, tak sa ním vôbec nebudem zaoberať. Ale vďaka takýmto ľuďom mám stále prácu v televízii. Ešte raz ďakujem !!
02.07.2013 09:51 - otázka od richard
Nora,ste populárna osoba,pozná vás viac ludí,ako hociktorého z kandidátov na prezidenta,neuvažovali ste aj nad touto alternatívou?
Jooooooj, tak toto už ma prešlo.
02.07.2013 09:50 - otázka od ELANOR
Ahoj Nora! Prečo si taká drzá v NM, k Jarke, a Betke??
A ty si Jarka alebo Betka?? Nie som drzá a hovorím, len svoj názor. Je to súťaž a nie hladkanie sa do prázdna.
02.07.2013 09:49 - otázka od pavol
dobry den pani mojsejova velmi vam fandim ste jedna z mala ktora verejne povie co si mysli to je vzacnost vasu knihu by som bral ale nemam na to skoda aj tak ste super dik
Objednajte si knihu a urbím jednu výnimku, pošlem Vám ju zadarmo.
02.07.2013 09:48 - otázka od Omg
Nebolo trochu hlúpe znepriateliť si konkurenciu v šou Vip nakupné maniačky ( ktorá ešte prebieha ) ? Čakali ste že keď ich dourážate tak vám ešte daju kladné hodnotenie či nebodaj vas nechaju vyhrať .. ?
Nesledujete pozorne. Nikoho som nedourážala. Práve naopak, ale to Vám zrejme nevadí, keď urážajú mňa. Hodnotenie neznamená urážanie a predsa nebudem chváliť niečo, čo sa mi nepáči.
02.07.2013 09:46 - otázka od mia
Mila pani Majsejova, na rovinu napisem, ze Vas mam rada pre Vasu priamost, pre Vasu lasku ku zvieratam za nazory, ktore sedia a drzim Vam palce, nech Vam vsetky problemy, ktore teraz riesite, dopadnu dobre. Trochu mi vadi Vas slovnik, ale ked ho vypipaju, tak je to v poriadku. Moja otazka znie: neuvazujete trocha zredukovat vulgarne slovicka? Nie je pravda, ze kazdy nadavame vulgarne, da sa to naucit. Prajem Vam pekny den a som rada, ze ste opat na obrazovke.
Zredukovala som.
02.07.2013 09:45 - otázka od Ondro
Dobrý deň pani Nora, vyzeráte výborne nechcem sa na nič opýtať, chcem Vám len popriať krásny deň a prezradiť Vám, že vo mne máte veľkého fanúšika... ja telku zapnem iba v prípade, že ste tam Vy, lebo viem, že to nebude stráta času, ale bude to stáť za to ... moja úcta rúčku bozkávam :)
Toto ma vie stále naštartovať a aj napriek tomu, že mám veľa neprajníkov viem, že ľudia ma majú aj radi. Vidím to aj tu, koľko mám pozitívnych správ ale aj v bežnom živote, kde ma ľudia oslovujú a určite nie v zlom. Veď taký, čo ma nemusí, nech ma neoslovuje.. načo. Ďakujem za pekné slová, vždy potešia.
02.07.2013 09:41 - otázka od Vladimír
pani Nora čo nevidieť budeme mať opäť socializmus, dokážete existovať aj za takých podmienok ? Alebo čo Vám dali a čo Vám vzali modrozlepenci ?
Na socik sa veľmi tešííím, som bola aj v SZM, len či oni by sa potešili ...
02.07.2013 09:40 - otázka od Michaela
Dobrý den Pani Mojsejová
Dobrý :)
02.07.2013 09:40 - otázka od natalia
Mat vase USTA som za vodou... odivujem to ako sa nebojite povedat svoj nazor ze ste taka tvrda :-) vela stastia v zivote
Život ma veľa naučil a aj napriek všetkým tým veciam, ktoré sa teraz dejú zostanem taká aká som. Pravda stále vyjde najavo.
02.07.2013 09:39 - otázka od trojan1
Dobrý deň pani Mojsejová, uvedenú knihu ste písali pre orgány činné v trestnom konaní? :)
Aj oni sú ľudia.
02.07.2013 09:38 - otázka od Erik
Dobry den p.Nora, nemam ziadnu otazku,len Vam chcem zazelat vela uspechov a ostante nadalej rovnaka,sama sebou. Pekny den.
Ďakujem veľmi pekne :)
02.07.2013 09:38 - otázka od andrej
Dobry den prajem p. Mojsejova. Mam len jednu otazku. Ma naozaj Brano 6 prstov na nohe?
Neviem, ja sa už nepamätám
02.07.2013 09:37 - otázka od dračik
Dokedy budeš na obrazovke ešte oxidovať
Dokedy mi budú platiť :) PS : Pozeráš nie?
02.07.2013 09:36 - otázka od Katarína
Dobrý deň, otázku síce nemám, ale chcela by som, aby ste sa nad sebou zamysleli. Každý si z vás robí srandu či nadáva. Možno na tom časom prídete a znormálnite sa.
Bez takýchto ľudí ako ste Vy by som nevedela existovať. ANi neviete ako mi tým pomáhate. Hovorí sa tomu prirodzený záujem. Obdivujem Vás, že si dáte tú namahu, že mi aj napíšete. Úprimne, potešilo ma to a nikdy Vám to nezabudnem ...
02.07.2013 09:35 - otázka od ako
ako dlho si písala tu knihu ??
Dva mesiace som ju rozprávala do diktafónu a potom sa kniha prepisovala.
02.07.2013 09:34 - otázka od Jolana
ešte raz,dobré ránko,,,,,keby som si to veľmi želala-akože aj po tom túžim-doniesla by ste mi tú knihu osobne?domov??ľudia by sa posr.od závisti...srdečná vdaka,Norika,,,,krásny deň.Jolka,,,Ke-okolie
Žiaľ, som teraz veľmi zaneprázdnená, že si nemôžem dovoliť robiť poštárku :)
02.07.2013 09:33 - otázka od majka
DObrý deň prajem Nora, aký máte názor na dámy z nákupných maniačok,ktoré s vami súťažili.
Tieto dámy, ktroré tam súťažili nepatria do tejto relácie, žiadne nákupné maniačky nie sú a na dôvažok nemajú svoj názor. Silou mocou chceli byť v televíziii a neuvedomili si ani to, že všetko čo povedia môže byť použité v ich neprospech.
02.07.2013 09:31 - otázka od kristina
Dobre rano, ja nemam otazku len vam chcem povedat ze sa mi velmi paci ako otvorene vzdy poviete svoj nazor. V dnesnej dobe nieje vela uprimnych ludi.
Ďakujem... preto som dopadla ako som dopadla ...
02.07.2013 09:30 - otázka od Iveta
Dobry den pani Mojsejova,ste moja krvna skupina,nemate chybu,ked ste v TV tak si to urcite nenecham ujst ,dobre sa zasmejem :-) objednala som si vasu knihu ,dufam,ze mi pride aj s podpisom,,,,,prajem vela uspechov a pevnych nervov Iveta
Kniha v sobotu odišla, lebo bolo veľa objednávok. Verím, že sa bude páčiť a ďakujem za priazeň.
02.07.2013 09:29 - otázka od Juro
Milá pani chcem sa opýtať či viete čo je slušné správanie a či sa nehanbíte chodiť pomedzi ľudí?
Vám sa divím, že mi kladiete otázku. Tento čas ste mohli využiť inak. A nehanbím sa určite. Ale vy by ste sa mohli...
02.07.2013 09:28 - otázka od xxxxixxxx
Dobrý deň, pani Norika, drukujem Vám, ste super a rada sa na relácie, v ktorých účinkujete, pozerám. Vážim si Vašu úprimnosť a pravdovravnosť. Želám Vám veľa úspechov.
ďakujem pekne :)
02.07.2013 09:28 - otázka od Petra
Pani Nora, vyzerate s tymto novym image skvelo! len tak dalej.
ďakujeeeem. som veľmi spokojná s farbou aj dĺžkou vlasov, cítim sa tak výborne !!
02.07.2013 09:27 - otázka od Ferdinand
Dobry den prajem, Mna by len zaujimalo preco si utahujete z pribytkov priemerne zijucich ludi co chodia kazdy den do prace a pomaly nemaju ani co jest – ja viem jednoduchsie je okradat stat na daniach a vyskakovat prehnanou a chorou uprimnostou na televiznej obrazovke…uprimne mi vas je luto..ja by som nechcel byt ako opicka v ZOO – to co vlastne vy ste na Televiznej obrazovke…
Neviem o tom, že by som si utahovala... Len mi bolo divné, že sa niekto prihlási do súťaže s názvom Nákupné maniačky a potom má v skrini neporiadok. Neviem o tom, že by existoval nejaký rozsudok, že som okrádala štát na daniach. Preto si treba dávať pozor na to, čo píšete. Majte sa ...
02.07.2013 09:24 - otázka od Jolana
Dobré ránko,Norika,,,ja chcem iba zaželať veľa zdravia,dobrých ľudí vo Vašom okolí-nie faloš,pretvárku,,,,kiežby bol aspoň každý tretí Slovák,taký ako vy-narovinu.Ato sa mi na vás najviac páči...pekný deň a veľa úspechov.Jolka
Dík, potrebujem presne to, čo mi želáte. Aj Vám pekný deň !!
02.07.2013 09:23 - otázka od Pitr L@tika
Ahoj Nora. Drzim ti palce s knizkou ! Hned ako mi dojde vyplata tak si ju kupim a precitam. Velmi sa na nu tesim. Sledujem ta uz od cias Mojsejovcou a hned si mi padla ako clovek (ako zena). Si krasna zena ! Mam tvoj plagat v izbe !
Daj ho dole, aby ke´d sa ráno prebudíš si nemal pokazený deň :D Dúfam, že kniha sa ti buzde páčiť... Čau.
02.07.2013 09:22 - otázka od Gabushka Praha
Norika, chodievate do Prahy? Neskocime na kavu? Zdate sa mi strasne zaujimava postavicka. Rozbieham predaj luxusneho oblecenia v centre Prahy. Mozete byt mojou mentorkou. Myslim, ze mam sa od Vas co ucit
Chodím do Prahy často... Mám tam veľa priateľov a samozrejme, rada Vám pomôžem :)
02.07.2013 09:21 - otázka od Ondrej Siba
Nora, cely vychod vam fandi, aj moja zena Anna. Ake je to byt tak slavnou osobou? Uvedomujete si slavu? Ste ako bohyna.
Som hrdá na to , že som východniarka, nikdy som sa za to nehanbila. A s tou slávou... má to svoje výhody aj nevýhody...
02.07.2013 09:19 - otázka od Roman Holic Modra
Pani Nora, uz dlhsie Vas sledujem. Uz od detsva sa zaujimam o modu a vsetko, co s nou suvisi. Rad sa pekne obliekam. Neplanujete otvorit svoj butik aj v inom meste ako Kosice? Co tak vytvorit kolekciu aj pre menej solvetne zakaznicky? Postaram sa o otvorenie. Som v Modre. Dakujem za odpoved.
Ja mám v butiku prístupné ceny aj pre bežné zákazníčky, ale neplánujem otvoriť ďaľší butik, nakoľko som teraz veľmi vyťažená.
02.07.2013 09:18 - otázka od Nela
Dobrý deň p. Norika, je mi jedno aký názor na Vás poniekotrí ľudia majú. Mne osobne ste sypmatická, vždy si Vás rada pozriem v TV. Podľa mňa ste špica :-) A ste kočka :-) Zaujíma ma jedna vec: viete sa skamarátiť aj s niekým neznámym? Všetko len to NAJ.
Denne sa zoznamujem s neznámymi luďmi, či už v butiku, alebo na nejakých akciách. Určite s tým nemám problém. A ďakujem za priazeň !
02.07.2013 09:15 - otázka od Andrea Košice
Pani Mojsejová, ja Vás zbožňujem, Vy ste najlepší predajný artikel, pretože kupujem všetky časopisy kde sa o Vás píše a pozerám programy, kde sa ukážete ktoré by som inak zďaleka obišla. Mali by Vás preto televízie a tlač vyvážiť zlatom, že vďaka Vám majú taký biznis, lebo ľudia Vás chcú vidieť a počuť! Nech sa darí
Ďakujem za priazeň, ale netreba všetkému veriť, čo sa píše, pretože ja som osoba, ku ktorej si bulvár dovolil snáď najviac. Kniha o mne vypovedá naozaj to, aká som v skutočnosti.
02.07.2013 09:14 - otázka od Roman
Pozdravujem, mám dve otázky: 1. kde je istota, že Vaša kniha je na rovinu a ukazuje pravdu. Je to len Vaša subjektívna pravda, určite podobná kniha z druhej strany by vypovedala inak. 2. prečo ste sa po rozvode nevrátila k pôvodnému priezvisku, keďže priezvisko "mojsej" nie nie bohvieaká výhra. Dakujem Roman
To, aké mám priezvisko je moja osobná vec a čo sa týka knihy, je to moja výpoveď , čiže môj pohľad a naázor na veci, ktoré som prežila za posledných 10 rokov .
02.07.2013 09:12 - otázka od Peter
Dobry den pani Mojsejova, zaujimalo by ma, ktore osobnosti nasho soubiznisu ste si zobrali vo svojej knihe Narovinu na paskal. Dakujem, Peter
Treba si prečítať knihu :) Ale Studenková tam určite nie je...
02.07.2013 09:12 - otázka od Nika
Dobrý deň,mňa by zaujímalo prečo ste napísala knihu?a že či budte naďalej písať knihy?ĎAKUJEM za odpoveď.
To neviem, ukáže to život ... Ale veľa času už nemám...
02.07.2013 09:11 - otázka od Veronika
Dobrý deň Pani Mojsejová,ja nemám otázku iba Vám chcem zaželať aby sa Vám darilo v živote,aby ste bola šťastná,zdravá a aby Vás všetko zlé obchádzalo a hlavne aby sa Vám splnilo všetko po čom túžite!!!Pozdravujem a prajem Krásny zvyšok dňa!!!Dovidenia
Dobré ránko všetkým čitateľom Topiek !! Mám pred sebou rannú kávičku a vodu s citrónom, takže môžme ísť na to... ďakujem Veronika a prajem aj Vám krásny deň :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu