Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mojsejovej tajomstvo úspechu: Poviem vám, ako to bolo!

Noru Mojsejovú ako prvá uviedla na televízne obrazovky Erika Judínyová. Zobraziť galériu (8)
Noru Mojsejovú ako prvá uviedla na televízne obrazovky Erika Judínyová.

BRATISLAVA - Kto je za tým? Mnohí ľudia doteraz nechápu, ako sa vlastne Nora Mojsejová dostala na obrazovky. Prvý veľký projekt získala v roku 2005 v Markíze, kde spolu s dnes už exmanželom Braňom prepožičali svoje priezvisko vlastnej reality šou. Ak si však myslíte, že toto bol začiatok mediálnej kariéry kontroverznej Košičanky, mýlite sa. Dvere do úspechu v televíznej oblasti jej ešte predtým otvorila Erika Judínyová.

Slovenský šoubiznis je stoka! To tvrdí Nora Mojsejová vo svojej novej knihe Narovinu. Je známe, že medzi osobnosťami slovenskej mediálnej brandže veľa kamarátov nemá. Málokto jej totiž sadne. Pár výnimiek sa ale predsa len nájde.

„Jediná kočka, s ktorou si zavoláme, je Erika Judínyová,” tvrdí podnikateľka. K markizáckej moderátorke má zrejme výnimočný vzťah. Práve krehká blondínka totiž vraj môže za to, že Košičanka dostala priestor na obraze. „V podstate ona ma dostala na televízne obrazovky. Málokto o tom vie. Ona robila o mne program ešte v STV,” napísala v spomínanej publikácii Nora, ktorá tým myslela šoubiznisovú reláciu Krížom-krážom, kde ju Erika občas odprezentovala. Judínyová uvádzala "smotánkovský" program na obrazovkách verejnoprávnej televízie pred viac ako ôsmimi rokmi.

Práve tam si východniarku s podrezaným jazykom zrejme všimli markizáci. Modro-žltá televízia totiž potom s Mojsejovcami odštartovala ich prvú reality šou, vďaka ktorej sa definitívne zviditeľnili. Zásluhy si však v tomto prípade môže zapísať aj Braňo. „On mi dal to, čo žiadny muž. Bez neho by som ťažko okúsila televízny život. Nik iný by ma na to nedokázal nahovoriť,” priznala tmavovláska. Ako však zároveň prezradila, s odstupom času stratu súkromia dosť ľutuje.

Viac sa dozviete v novej knihe Nory Mojsejovej s názvom Narovinu. Objednať si ju môžete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu