Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tu si môžete kúpiť novú knihu Narovinu od Nory Mojsejovej!

Nora Mojsejová vydala svoju druhú knihu Narovinu. Prvých 100 kupujúcich dostane limitované vydanie aj s jej podpisom. Zobraziť galériu (3)
Nora Mojsejová vydala svoju druhú knihu Narovinu. Prvých 100 kupujúcich dostane limitované vydanie aj s jej podpisom.

BRATISLAVA – Košická podnikateľka Nora Mojsejová (54) je známa predovšetkým podrezaným jazykom. Každému totiž bez okolkov povie, čo si o ňom myslí. Podobne otvorene sa rozhodla napísať aj novú knihu Narovinu (2013). Rozoberá v nej nielen vlastné súkromie, ale venuje sa aj súdnym procesom, televíznej kariére či iným pracovným aktivitám. Nezabudla však ani na známe tváre slovenského šoubiznisu, ktorým venovala celú kapitolu. Knihu Narovinu si môžete objednať tu.

Tu si môžete kúpiť novú knihu Nory Mojsejovej. Predáva sa iba cez internet, v kníhkupectvách ju nenájdete. Viac informácií a objednávky tu!

Čo na srdci, to na jazyku! Mnohým ľuďom sa táto fráza automaticky spája so známou podnikateľkou Norou Mojsejovou. Obdivovaná, ale aj nenávidená Košičanka sa totiž do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka svojej úprimnosti. A práve v tomto duchu sa rozhodla napísať aj novú knihu Narovinu (2013).

Brunetka vo svojom druhom literárnom počine otvorene rozoberá posledných 10 rokov vlastného života. Ako je u prostorekej východniarky zvykom, nevyhýba sa ničomu. Preto otvorene opisuje aj také témy, ako sú medializované súdne procesy či pestrý život po boku Braňa Mojseja, ktorý sa medzičasom stal jej exmanželom. „Snáď mi Braňo odpustí, ak ma má naozaj rád,“ povedala k týmto pasážam Nora.

Čitatelia sa majú naozaj na čo tešiť. V knihe si totiž podnikateľka rozhodne servítku pred ústa nedáva. Svedčia o tom aj názvy kapitol, ktoré pomenovala naozaj svojsky - Ku*vy mu neodpustím; Chľast, alebo ja! či Osina v zadku z Nitry, zvaná Kabrheľ.

Bez Norinho povšimnutia neostala ani slovenská smotánka. V kapitole Slovenský šoubiznis je úplná stoka si totiž na paškál zobrala mnohé zvučné mená a bez okolkov prezradila, čo si o nich myslí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu