Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Studenkovej trapas: Pani Zdenka, toto predsa dámy nerobia!

Aj Zdena Studenková máva chvíle, kedy sa jej nechce byť za dámu s vyberanými spôsobmi. Zobraziť galériu (9)
Aj Zdena Studenková máva chvíle, kedy sa jej nechce byť za dámu s vyberanými spôsobmi.

BRATISLAVA - Kde nechala svoje vyberané spôsoby?! Zdena Studenková (59) sa na verejnosti prezentuje ako pravá dáma. No nielen tam. Aj vo svetlách reflektorov si potrpí na dokonalosť. Keď však nie je stredobodom pozornosti, od tejto pózy zjavne celkom rada upustí. Herečku sme nedávno pristihli v situácii, kedy mala od distingvovanej umelkyne pomerne ďaleko.

Zdena Studenková si pred pár dňami vyrazila za zábavou do luxusnej bratislavskej reštaurácie. Vyobliekanú a upravenú od hlavy až po päty ju za priateľmi priviezol taxík, z ktorého blondínka vystupovala ako pravá dáma. Na imidž spôsobnej umelkyne však v istom okamihu akosi pozabudla.

Studenková totiž pri prechádzaní cez parkovisko zistila, že sa potrebuje zbaviť použitej žuvačky. Hoci väčšina z nás by očakávala, že ju nejakým distingvovaným spôsobom dopraví do smetného koša alebo papierovej vreckovky, nestalo sa tak. Zdena si ju prstami vybrala z úst a behom sekundy ju odhodila medzi stojace autá.

Blondínka si bola pravdepodobné istá, že ju v daný okamih nikto nepozoruje. Podobný trapas si v minulosti na prestížnom Plese v opere vyrobil podnikateľ, ktorý pred objektívnom kamery odhodil žuvačku priamo na červený koberec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu