Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prekvapivé informácie o Ďurianovej: Po 12 rokoch odchod z Markízy?!

Václav Mika vraj plánuje Mariannu Ďurianovú zlákať do spravodajstva verejnoprávnej televízie. Zobraziť galériu (8)
Václav Mika vraj plánuje Mariannu Ďurianovú zlákať do spravodajstva verejnoprávnej televízie.

BRATISLAVA - Nečakané! Marianna Ďurianová (36) je neodmysliteľnou súčasťou Markízy už dlhé roky. No napriek tomu nie je vylúčené, že by sa mohla stať v budúcnosti členkou spravodajského tímu z Mlynskej Doliny. Po chodbách verejnoprávnej televízie sa totiž pošuškáva, že generálny riaditeľ a zároveň blízky priateľ plavovlásky Václav Mika (50) si plánuje uchmatnúť mamičku malého Romanka do RTVS.

Koniec v Markíze?! Marianna Ďurianová sa stala mamičkou v lete minulého roka. Netají sa tým, že si rodičovské povinnosti maximálne užíva od prvej chvíle. Svoj návrat na televízne obrazovky síce spočiatku avizovala na marec, no do práce sa akosi vôbec nehrnie. Tento ťah je pritom medzi tvárami televízneho spravodajstva pomerne nezvyčajný.

Udržať si lukratívny flek totiž popri silnej konkurencii nie je vôbec jednoduché. Najväčším dôvodom blondínkinho konania je nepochybne synček Romanko, ale zdá sa, že Marianna má viacero príčin, prečo svoj nástup do Záhorskej Bystrice odsúva.

V posledných dňoch sa totiž po chodbách verejnoprávnej televízie nešušká o ničom inom, než o markizáckej hviezde. Tú by vraj šéf RTVS Václav Mika veľmi rád videl vo svojich radoch. „Janka Majeská je tehotná, takže čoskoro odíde na materskú dovolenku. Nie je vylúčené, že niektorú z moderátoriek hlavného spravodajstva potom presunú do denných relácií. Voľný flek, ktorý tým vznikne, by mohla obsadiť Marianna Ďurianová,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z prostredia televízie. Takéto plány dávajú tušiť, že na známu blondínku v Mlynskej doline myslia naozaj intenzívne.

Spomínanej situácii nahráva aj fakt, že Ďurianová a Mika sa veľmi dobre poznajú a neobchádzajú sa ani teraz, keď nemajú spoločné pracovisko. Svedčí o tom napríklad moderátorkina účasť na nedávnej narodeninovej oslave bývalého riaditeľa Makízy. Práca vo verejnoprávnej televízii by bola pre blondínku zrejme aj menej hektická a svojmu synčekovi by sa aj popri povinnostiach mohla dostatočne venovať.

Mariannu sme v súvislosti s touto témou oslovili. „Informácie, ktoré sa ku vám dostali, sa nezakladajú na pravde,” reagovala stroho Ďurianová. Je však známe, že pred definitívnym podpisom zmluvy sa prestupové správy podobného charakteru potvrdzovať nezvyknú.

Ak by Marianna Ďurianová do verejnoprávnej televízie prestúpila, nebola by prvým markizáckym zamestnancom, ktorý tak urobil. Václav Mika je totiž šéfom RTVS od leta minulého roka a v priebehu uplynulých mesiacov sa mu do svojich radov poradilo zlákať viacero kľúčových ľudí, ktorí pôsobili v modrožltej televízii. Išlo prevažne o odborníkov pracujúcich mimo kamier či členov vrcholového manažmentu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu