Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Z markizáčky Mečiarovej je sexica: Pozrite, ako prevetráva nové prsia!

Prsia Martiny Mečiarovej sú v porovnaní s minulosťou viditeľne väčšie. Zobraziť galériu (8)
Prsia Martiny Mečiarovej sú v porovnaní s minulosťou viditeľne väčšie.

BRATISLAVA - Fíha, to je ale kočka! Tak túto vetu si pri pohľade na markizáčku Martinu Mečiarovú (33) povedia asi viacerí televízni diváci. Blondínkin sexepíl vzrástol najmä po jej nedávnej návšteve plastického chirurga. Mladá mamička si u neho dala upraviť prsia, ktoré teraz s radosťou vystavuje na obdiv.

Naplno si ich užíva! Ešte donedávna si Martina Mečiarová obliekala rafinované outfity, ktoré opticky zväčšovali jej poprsie. K objemnejším horným partiám si dopomáhala napríklad vodopádovými výstrihmi, mašličkami, či riasením látky. S týmto „zlepšovákmi“ si už však tvár markizáckeho Reflexu dala nateraz pokoj. Jej prednosti totiž už žiadne vylepšenia nepotrebujú.

Mečiarová totiž pred pár mesiacmi podstúpila úpravu svojho poprsia. „U žien po pôrode je to prirodzené. Šimonka som kojila 22 mesiacov a som na to veľmi hrdá. Povedala som si, že keď to skončí a bude to potrebné, tak to podstúpim,“ okomentovala blondínka zmeny na svojom tele.

Martina svoje rozhodnutie pravdepodobne vôbec neľutuje. Okrem toho, že si teraz môže pokojne obliecť šaty bez podprsenky, sú jej prsia viditeľne väčšie a plnšie než kedysi. No ktorá žena by sa už len sťažovala...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu