Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nové prsia v Markíze: Mečiarová snívala o silikónoch dlhé roky!

Prsia moderátorky Martiny Mečiarovej sú viditeľne väčšie. Blondínka absolvovala operáciu len nedávno, takže sa hlbokým výstrihom zatiaľ vyhýba. Zobraziť galériu (6)
Prsia moderátorky Martiny Mečiarovej sú viditeľne väčšie. Blondínka absolvovala operáciu len nedávno, takže sa hlbokým výstrihom zatiaľ vyhýba.

BRATISLAVA - Vylepšená! Moderátorka Martina Mečiarová (33) si v uplynulých dňoch splnila jednu zo svojich veľkých túžob. Ľahla si totiž pod nôž plastického chirurga, ktorý jej na hrudi vyčaroval bujné poprsie. Blondínka prvýkrát otvorene priznala silikóny vo štvrtkovom vydaní makrizáckej relácie Reflex, kde tiež prezradila dôvody, prečo spomínaný zákrok absolvovala.

Aj z nej je silikónka! Vylepšené poprsie už nie je v slovenskom šoubiznise žiadnou raritou. Zopár dám so zväčšenými prednosťami pobehuje aj po Záhorskej Bystrici. Služby plastickej chirurgie využili napríklad moderátorka Kveta Horváthová, či rosnička Mirka Almásy. K prsnatým blondínkam sa najnovšie pridala ďalšia markizáčka - Martina Mečiarová.

Ako mamička malého Šimona v relácii Reflex prezradila, po bujných prsiach túžila dlhé roky. „O plnších tvaroch som snívala už za čias vysokej školy,“ poznamenala Martina, ktorá si však v tom čase svoje poprsie nemohla dať upraviť. „Bolo to pre mňa vtedy veľmi drahé a od vtedy som už čo to zarobila. Môj manžel mal len jednu podmienku, nech to je až po pôrode,“ dodala blondínka.

„Šimonka som kojila 22 mesiacov a som na to veľmi hrdá. Povedala som si, že keď to skončí a bude to potrebné, tak podstúpim menšiu úpravu. Je to u žien po pôrode prirodzené," objasnila dôvod operácie Mečiarová. „Urobila som to len a len pre seba. Manžel nebol za, ani proti. Dúfam, že budeme spokojní obidvaja,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu