Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nočná mora v Modrom z neba: Znásilnená nenávidela svoju krásnu dcérku!

Andrea Andrejcová sa po znásilnení vzdala svojho dieťaťa. K dcérke si však nakoniec našla cestu. Zobraziť galériu (9)
Andrea Andrejcová sa po znásilnení vzdala svojho dieťaťa. K dcérke si však nakoniec našla cestu.

BRATISLAVA - Príval emócií! Dnešné a zároveň posledné vydanie Modrého z neba v tejto sezóne prinesie tri silné príbehy. Jeden z nich sa týka zážitku Andrey Andrejcovej (26), z ktorého doslova mrazí. Mladá žena bola v minulosti znásilnená, no dlho netušila, že tento otrasný čin má aj následky v podobe tehotenstva. Potrat bol už vylúčený, a tak porodila nenávidené dieťa. Našťastie sa našiel človek, vďaka ktorému svoju dcérku nakoniec navždy neodvrhla. Dnes jej robí krásne dievčatko radosť.

Najhorší spôsob, ako prísť k dieťatku! Andrea Andrejcová pred niekoľkými rokmi zažila doslova nočnú moru každej ženy. „Bývala som v Plzni, išla som z poobednej zmeny, keď ma niekto schmatol a znásilnil. Chytil ma na mieste, kde nebolo vôbec svetlo, mal čiernu bundu a čiernu šiltovku,“ odkryla desivé spomienky mladá mamička v Modrom z neba.

Päť mesiacov po strašnej udalosti bez akýchkoľvek príznakov zrazu zistila, že je tehotná. Na potrat bolo už neskoro. „Viem, že dieťa za to nemôže, ale ja som ho v tej chvíli nenávidela,“ priznala Andrea, ktorá dokonca pomýšľala na smrť.

Bábätko potom porodila bez toho, aby ho čo len videla. Okamžite sa ho vzdala. V týchto chvíľach jej bola oporou mama Alžbeta, ktorej sa zverila až tesne pred pôrodom. Práve ona bola svedkom toho, ako Andreu následne trápili strašné sny a kričala zo spánku. Preto sa aj rozhodla, že treba podniknúť kroky, aby sa jej vnučka vrátila do rodiny. A bolo to to najlepšie, čo mohla urobiť. Bez štvorročného zlatíčka si už život ani nevedia predstaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu