Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Arnošt z Dědictví po 20 rokoch: Kurvahoši, ten chlap nestarne!

Film Dědictví sa zhruba po 20 rokoch dočká pokračovania. Bohušov kamarát Arnošt sa za tie roky ani veľmi nezmenil. Zobraziť galériu (7)
Film Dědictví sa zhruba po 20 rokoch dočká pokračovania. Bohušov kamarát Arnošt sa za tie roky ani veľmi nezmenil.

SEDLČANY – Takmer nevidno rozdiel! Herec Arnošt Goldflam (66), ktorého si mnohí spájajú najmä s kultovým filmom Dědictví aneb Kurvahošigutentag, vyzerá tak, akoby sa na ňom pribúdajúce roky ani neboli podpísali. Potvrdzujú to napríklad aktuálne zábery z nakrúcania voľného pokračovania dnes už legendárnej komédie.

Najvernejší kamarát! Ako sme vás už na topkách informovali, film Dědictví aneb Kurvahošigutentag sa zhruba po dvadsiatich rokoch dočká svojho pokračovania. Nebude v ňom pochopiteľne chýbať ústredná postava – Bohumil Stejskal, ktorého stvárňuje herec Bolek Polívka. Ten ešte pred nakrúcaním prezradil, že hoci Bohuša jeho ženy Irenka a Vlastička opustia, parťák Arnošt bude aj naďalej stáť po jeho boku.

Goldflam sa dokonca netajil tým, že pred kamerami dostane oveľa viac priestoru. „Stal som sa Bohušovým tajomníkom, pomocníkom a účtovníkom. Mojou úlohou je tiež dohliadať na to, aby nepil, čo sa mi príliš nedarí,“ povedal pre ČTK herec, na ktorého vzhľade sa pribúdajúce roky podpísali len minimálne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu