Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Drsný odkaz Patrície Vittekovej: Naložila sokyni Orviskej?!

Patrícia Vitteková adresovala svoj odkaz zrejme Alexandre Orviskej. Tá sa k celej afére postavila tak, že sa na tom nevhodne zabáva. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková adresovala svoj odkaz zrejme Alexandre Orviskej. Tá sa k celej afére postavila tak, že sa na tom nevhodne zabáva.

BRATISLAVA- Stačila jedna krátka, ale výstižná veta! Manželstvo Patrície (33) a Róberta (31) Vittekovcov sa v týchto dňoch zmieta v kríze. Hlavným dôvodom je futbalistov nočný románik s redaktorkou šoubiznisovej relácie Alexandrou Orviskou (29). Tú považovala dvojnásobná mamička ešte donedávna za svoju priateľku, dnes je už ale všetko inak. Včera jej dokonca prostredníctvom sociálnej siete poslala nenápadný, ale za to drsný odkaz.

A je po kamarátstve! Ešte dovčera bola Patrícia Vitteková na sociálnej sieti jedným z priateľov Alexandry Orviskej. Dámy zotrvávali vo virtuálnom kamarátskom vzťahu aj napriek tomu, že jojkárka sa vraj v tajnosti stýkala s blondínkiným manželom. Včera popoludní však svoje internetové kamarátstvo pochovali. Žeby bol dôvodom drsný odkaz dvojnásobnej mamičky?!

Patrícia si totiž na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje s úsmevom na tvári a so svojimi dvoma rozkošnými dcérkami - Sofiou Zarou a Cynthiou Larou. Dievčatká na zábere ukazovali palcami smerom nadol. Ich výraz tváre reflektoval nespokojnosť. Ku fotke napísala Vitteková nasledovný komentár: „Sny si treba plniť, aby človek nebol taký nešťastný, že sa ulakomí na to, čo mu nepatrí.“ Svojimi slovami akoby dávala najavo, že jej Orviská ukradla manžela. Poznámka o nenaplnených snoch sa dá tiež chápať tak, že jojkárke sa túžbu po kompletnej a usporiadanej rodine nepodarilo naplniť. Momentálne je slobodnou mamičkou a po svojom boku už dlhodobo nemá stáleho partnera.

V súvislosti s týmto odkazom sme u Patrície zisťovali, či hlavným adresátom bola práve jojkárska redaktorka. Speváčka však na naše otázky zatiaľ nereagovala. Kým však ona zrejme prežíva jedny z najťažších okamihov svojho života, Orviská sa na celej kauze nevhodne zabáva. Potvrdila to aj v piatkovom vydaní relácie Top Star Magazínu. Tam si spoločne so svojou kolegyňou Petrou Poláčikovou robila z celej kauzy srandu a pridala aj umelý hurónsky smiech. 

Patrícia Vitteková si na sociálnej sieti zverejnila takýto odkaz. Všetko nasvedčuje tomu, že svoje slová venovala Alexandre Orviskej.
Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková si na sociálnej sieti zverejnila takýto odkaz. Všetko nasvedčuje tomu, že svoje slová venovala Alexandre Orviskej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu