Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pociskovej prvá svadba: Takto som si to nepredstavovala!

Nela Pocisková a Filip Tůma pred oltárom. Zobraziť galériu (11)
Nela Pocisková a Filip Tůma pred oltárom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nespokojná nevesta! Herečka a speváčka Nela Pocisková (22) má svoj debut pred oltárom úspešne za sebou. Svadobné šaty si po prvýkrát obliekla v markizáckom seriáli Búrlivé víno, v ktorom sa ako seriálová Nina vydala za Filipa Tůmu (35). No ako nám prezradila, vlastnú svadbu si v skutočnom živote takto nepredstavuje.

Zo seriálovej postavy Nely Pociskovej sa dnes stane vydatá pani. V úspešnom markizáckom seriáli Búrlivé víno sa totiž po prvýkrát obliekla do svadobných šiat a vyskúšala si, aké je to stáť pred oltárom. „Hralo sa mi úplne v pohode. Myslím si, že stvárňovať takéto veci nie je v ničom iné ako hrať iné filmové scény. Som herečka a tak to beriem,“ povedala Pocisková. Zároveň však prezradila, že so scénkou predsa len nebola úplne spokojná.

Svadba totiž vôbec nebola podľa jej predstáv. „Ak by som to mala zobrať zo súkromného hľadiska, neviem si predstaviť, že by som mala takúto svadbu. Vznikla tak narýchlo a Nina Andrého nemiluje. Nie je to vzťah, v ktorom by bola šťastná. Berie si ho iba kvôli vinárstvu a to by som ja nedokázala,“ vysvetlila nám brunetka.

Muzikálová herečka je totiž podľa vlastných slov veľká romantička a jej skutočná svadba by mala byť ako z rozprávky. „Keď budem mať svadbu, tak to bude veľkolepé. Určite by nemohol chýbať kostol, kone a krásne veľké biele šaty. Nepáčia sa mi tie moderné – krátke, farebné. Mala by som rozprávkovú svadbu niekde na Slovensku,“ uzavrela seriálová Nina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu