Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dusno na žúre SuperStar: Odstrčený Kukačka a arogantný Pčelár!

Nedeľný večer patril veľkému grandfinále SuperStar. Hneď potom sa konala afterpárty. Zatiaľ čo sa väčšina finalistov dobre zabávala, Štefan Pčelár a Adam Kukačka pútali pozornosť zvláštnou náladou. Zobraziť galériu (19)
Nedeľný večer patril veľkému grandfinále SuperStar. Hneď potom sa konala afterpárty. Zatiaľ čo sa väčšina finalistov dobre zabávala, Štefan Pčelár a Adam Kukačka pútali pozornosť zvláštnou náladou.

PRAHA - Dlhá noc! Nedeľný večer patril grandfinále markizáckej šou SuperStar, z ktorého vzišla česká víťazka. Po skončení prenosu sa najlepšia z najlepších Sabina Křováková (21) presunula spolu so zvyšnými finalistami na afterpárty. Tam z radu ostatných najviac vytŕčal Adam Kukačka (16). Nádejný spevák totiž po celý čas pôsobil ako duchom neprítomný. Zatiaľ čo sa jeho kolegovia dobre zabávali, on bez nálady sedel v kúte. Zvláštne naladený bol aj porazený Štefan Pčelár (25), ktorý odmietal novinárom odpovedať na otázky.

Meno novej SuperStar už poznáme! Po veľkolepom ukončení markizáckej šou sa v nedeľu večer konala párty, ktorej sa zúčastnili okrem tvorcov projektu aj porotcovia a samozrejme i finalisti. Nádejní speváci oslávili nové kamarátstva, skúsenosti a príležitosti, ktoré im účasť v SuperStar poskytla. No v prvom rade víťazstvo Sabiny Křovákovej.

VIDEO: Pripomeňte si najlepšie momenty grandfinále SuperStar!

Galéria: FOTOreportáž z prenosu a zákulisia grandfinále SuperStar

Všetci finalisti sa výborne zabávali a prítomnosť ostatných kolegov si poslednýkrát naozaj vychutnávali. Teda okrem Adama Kukačku. Najmladší zúčastnený totiž po celý večer pôsobil, akoby ho niečo trápilo. Zatiaľ čo sa ostatní smiali, on bez nálady sedel na sedačke a pôsobil ako duchom neprítomný. Keď sme sa ho opýtali, čo mu je, slušne nás odbil. „Prepáčte, ale k tomu sa nebudem vyjadrovať. To je moje súkromie,“ reagoval český Justin Bieber. Zdá sa teda, že ho naozaj niečo sužovalo.

Podľa našich informácií sa v závere súťaže Brňan vyčleňoval z kolektívu. Veronika Stýblová sa po svojom vypadnutí vyjadrila na jeho adresu, že sa úplne zmenil. Možno aj v tom treba vidieť dôvod, prečo sa na párty nezabával s ostatnými.

Podobne zvláštne sa na večierku správal aj strieborný Štefan Pčelár. Zatiaľ čo krátko po prenose sa bez problémov pre médiá vyjadroval, počas afterpárty už zhovorčivý nebol. Aj napriek tomu, že nám niekoľkokrát prisľúbil rozhovor, utiahol sa do VIP zóny, do ktorej novinári prístup nemali. Na naše žiadosti o rozhovor už vôbec nereagoval. Žeby mal na práci niečo dôležitejšie?!

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si, ako to vyzeralo na afterpárty grandfinále SuperStar!

SuperStar párty

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu