Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nevesta z Modrého z neba takmer umrela: Nádor a ochrnutie!

Kataríne prekazil svadobné plány nádor, neskôr sa nechcela vydávať bez vlasov. Zobraziť galériu (10)
Kataríne prekazil svadobné plány nádor, neskôr sa nechcela vydávať bez vlasov.

BRATISLAVA - Na šťastný okamih si počkali! Katarína (33) a Norbert (35) Chovancovci plánovali svoju svadbu už dávnejšie. Budúcej neveste však lekári diagnostikovali nádor na mozgu. Následkom krvnej zrazeniny jej ochrnula celá pravá strana tela. Ich syn Marek (2) mal vtedy 10 mesiacov a mladá mamička uvažovala, či sa dožije jeho narodenín. Oslava chlapčekovho druhého rôčika sa však vďaka Modrému z neba nečakane prehupla do netradičného sobáša v havajskom štýle.

Katka s Norom snívali o svadbe už dávnejšie. Ich šťastie však prerušila vážna diagnóza – nádor v prednej časti mozgu budúcej nevesty. „Stále som mala bolesti hlavy a zvracala som. Pravá strana tela mi ochrnula. Bolo to spôsobené nejakou cievou, pod ktorou sa tvorila krvná zrazenina,“ prezradila o začiatkoch svojich zdravotných problémov. V Bratislave ju následne osem hodín operovali.

Ich syn mal vtedy len 10 mesiacov. Mladá mamička bola nešťastná a bála sa, že ho neuvidí vyrastať. Našťastie, chorobu sa jej podarilo poraziť. Sobáš však odkladala, nechcela byť nevestou bez vlasov. A neskôr myslela viac na Mareka a oslavu jeho druhých narodenín.

Ani jeden z jeho rodičov netušil, že by si sa im zároveň mohol splniť sen o exotickej svadbe. Vďaka Modrému z neba sa však malá slávnosť prehupla do netradičného sobáša a exotickej veselice. „Havajská svadba pre Kysučanov na Slovensku je úkaz. Ale nádherný,” povedal nám moderátor Modrého z neba. „Nevestou je žena, ktorá pri 10-mesačnom dieťatku pred rokom bojovala o život, ale teraz je samý úsmev a žiara. Človek si asi naozaj začne vážiť život vtedy, keď ho má v ohrození,” uzavrel Vilo Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu