Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivé správy o Modrom z neba: Dvaja mŕtvi za jediný deň!

V sobotu tento svet opustili Nora a Róbert. Obaja bojovali s rakovinou. Zobraziť galériu (8)
V sobotu tento svet opustili Nora a Róbert. Obaja bojovali s rakovinou.

BRATISLAVA - Smutná sobota! Vilo Rozboril (46) sa v Modrom z neba stretáva s mnohými ťažko chorými ľuďmi. Bohužiaľ, veľakrát niektorí z nich svoj boj prehrajú. A to aj napriek pomoci s liečbou. Počas uplynulého víkendu prišla až dvojnásobná strata. Moderátor najprv oplakával Róberta Dunaia (15), ktorý sa v jeho relácii stretol s raperom Egom. Neskôr prišli správy o úmrtí Nory Pekárovej (41), ktorá donedávna sršala optimizmom. Obaja podľahli zákernej rakovine.

Čakal na najhoršie! Už začiatkom mája informoval Vilo Rozboril svojich fanúšikov na sociálnej sieti, že 15-ročného Róberta Dunaia bojujúceho s rakovinou prepustili z nemocnice domov. Bohužiaľ, nie pre zlepšený zdravotný stav. Práve naopak. Tínedžerove šance na život už boli stratené.

V piatok už matka chorého mladíka prežívala najhoršie chvíle svojho života. Prosila ľudí o modlitby, no pomaly prijímala fakt, že jej syn navždy odíde. Stalo sa tak v sobotu. „Robko, už si anjel. Nikdy nezabudneme na tvoj plachý úsmev, ale aj chuť žiť. Nikdy nezabudneme na obrovskú snahu tvojej mamičky zachrániť ťa,” objavilo sa na facebookovej stránke Modrého z neba.

Bohužiaľ, rovnako smutné slová prišli v ten istý deň aj o čosi neskôr. Svoj boj prehrala aj Nora Pekárová, ktorá bola vždy optimisticky naladená a rakovinu chcela za každú cenu poraziť. Mnohí si ju môžu pamätať aj vďaka tomu, že sa v Rozborilovej relácii vydala za svojho partnera Zdena. 

Od vysielania svadobného obradu prešiel len rok a energická blondínka už nie je medzi nami. „Jej veta ‚Rakovina? Tú sviňu porazím!‛ sa stala legendárnou. Neporazila. Ale všetkým ukázala, že žiť treba naplno a prítomnosťou, lebo nikdy neviete...povedal nám Vilo Rozboril. „Obaja mi prirástli k srdcu. Vyjadrujem hlbokú a úprimnú sústrasť ich rodinám,” dodal moderátor.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu