Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otrasný život Kristínky (15) z Modrého z neba: Mama, hanbi sa!

Vilo Rozboril s uplakanou Kristínou Zobraziť galériu (9)
Vilo Rozboril s uplakanou Kristínou

BRATISLAVA - Ťažký život! Hoci Kristína Malá (15) vyzerá ako každá iná tínedžerka, starosti má úplne iné. Celá domácnosť totiž leží na jej pleciach. A to doma netečie teplá voda a nemá k dispozícii ani funkčnú práčku. Viac ju ale trápi to, že pre nedostatok peňazí nemôže uložiť do hrobu otcovu urnu. No jej mama sa takýmito vecami nezaoberá. Podstatnejší je pre ňu dostatok alkoholu.

S mamou, a predsa bez nej! Kristína Malá je vo veku, kedy by si mala s kamarátkami po škole šepkať dôvernosti o chalanoch. No jej život je trochu iný. Doma na ňu totiž čaká celá domácnosť, o ktorú sa stará úplne sama.

Všetky domáce práce však musí zvládnuť bez teplej vody či práčky. V byte sú síce dve, no pokazené. „Prať si dávam ku kamarátovi,” prezradila školáčka. Ako dodala, táto situácia jej spôsobuje pocity menejcennosti.

No hanbiť by sa tu mal asi niekto iný. Kristínina mama totiž prepadla alkoholu, preto doma nie sú financie a nič poriadne nefunguje. Navyše, otec, ktorý skonal pred rokom, stále nemá uloženú urnu v zemi. „Peniaze by na to aj boli, ale problém je v tom, že mama všetko prepije. Keby chcela, už dávno je otec na cintoríne,” povedala dievčina pri nakrúcaní Modrého z neba.

Do relácie sa dostala vďaka kamarátke Lucii, ktorá si vypočula hádky Kristíny s mamou. „Moje sympatie sa lámu. Na jednej strane si viem predstaviť, že 14-ročné dievča je na mamu alergické za to, že každý deň pije. Na druhej strane nadávať tej mame každý deň a vôbec nezohľadniť, že alkoholizmus je choroba... Neviem. Veľmi som zvedavý na reakcie ľudí večer pri sledovaní relácie,” povedal nám k tomu moderátor Vilo Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu