Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Pravda o Celeste Buckingham: Ani najbližší netušili, čo je vlastne zač!

Celeste Buckingham sa v USA darilo niekoľko mesiacov tajiť, že je na Slovensku známou speváčkou. Zobraziť galériu (7)
Celeste Buckingham sa v USA darilo niekoľko mesiacov tajiť, že je na Slovensku známou speváčkou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Tajnostkárka! Mladučká Celeste Buckingham (17) sa na Slovensku zviditeľnila vďaka medzinárodnej SuperStar. Tá naplno odštartovala jej kariéru. Od skončenia šou ubehli 2 roky a tmavovláska žijúca striedavo na Slovensku a v USA vyťažila z medializácie maximum. Jej klipy žnú na internete úspechy v počte zobrazení a najnovšie sa stala aj držiteľkou strieborného Slávika v kategórii Speváčka roka. Paradoxné však je, že zatiaľ čo pod Tatrami je dobre známa, jej blízki kamaráti v Amerike donedávna ani len netušili, akú hviezdnu kariéru má v našej krajine rozbehnutú.

Celeste Buckingham sa dostala do povedomia Slovákov najmä vďaka speváckej súťaži Superstar. V nej však pobudla iba krátke dva týždne a už v druhom finálovom kole nakoniec vypadla. „Viem, že sa ešte mám čo učiť, ale počkajte, keď budem mať osemnásť, to uvidíte,“ povedala vtedy iba pätnásťročná speváčka, ktorej porotcovia počas celej súťaže vyhadzovali na oči jej nízky vek.

Ako s odstupom času vidno, svojho sna sa mladá hudobníčka nevzdala. Usilovne na sebe pracovala a dnes sa ako sedemnásťročná môže pýšiť strieborným Slávikom v kategórii Speváčka roka či titulom Objav roka 2012.

No napriek tomu, že sa z brunetky stáva pod Tatrami hviezda, pred spolužiakmi z hudobnej školy v USA to dlho tajila. „To, že som známa na Slovensku, dlho nevedeli ani moji najbližší kamaráti. Povedala som im to len tak mimochodom. Pýtali sa ma, že prečo lietam sem a tam, tak som im to musela prezradiť,“ dozvedeli sme sa od Buckingham.

Tmavovláskini priatelia boli naozaj prekvapení. „Spolužiaci si ma hneď išli pozrieť na internete a keď sa vrátili, tak povedali: Máš na Youtube 10 miliónov videní a ty si nám to nepovedala?“ vyrozprávala so smiechom interpretka, ktorá zámerne zatajovala informácie, aby ju kamaráti nepovažovali za namyslenú.

O Celestinom hviezdnom živote sa však za veľkou mlákou nakoniec aj tak istá časť verejnosti dozvedela. „Písali o mne v študentskom časopise, takže teraz ma už poznajú viacerí, ale to len tak prídu za mnou a povedia mi, že som dobrá, že ma uznávajú,“ povedala nám speváčka. Na Slovensku sa superstaristke darí, nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej podarí dobyť aj Ameriku.

Viac sa o interpretke dozviete z rozhovoru. Čítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu