Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce správy z Jojky: Po 8-rokoch nečakaný návrat VyVolených!

Na televíznych obrazovkách sa VyVolení objavia už toto leto. Víťazkou prvej série sa stala Linda Drevenková, druhú časť vyhral Erik Hilár Lakatošovie. Uvidíme, kto sa objaví v treťom pokračovaní. Zobraziť galériu (4)
Na televíznych obrazovkách sa VyVolení objavia už toto leto. Víťazkou prvej série sa stala Linda Drevenková, druhú časť vyhral Erik Hilár Lakatošovie. Uvidíme, kto sa objaví v treťom pokračovaní.

BRATISLAVA – Sú späť! Televízia Joj už čoskoro vypustí na svoje obrazovky tajný tromf – reality šou VyVolení 3. Druhá séria divácky úspešného projektu sa naposledy vysielala pred dlhými ôsmimi rokmi. Ako sa nám podarilo zistiť, pripravovaný formát čaká niekoľko zmien. Vysielať sa bude už v lete pod názvom VyVolení - Dom snov.

Prvú sériu VyVolených odštartovala televízia Joj na jeseň roku 2005 podľa maďarskej predlohy s názvom ValóVirág. Presne 14 súťažiacich sa ocitlo v uzavretej vile, v ktorej strávili niekoľko mesiacov. Denne ich monitorovali všadeprítomné kamery. Reality šou priniesla Jojke rekordnú sledovanosť. Možno aj preto sa televízia rozhodla starý projekt obnoviť.

Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť formát, ktorý má svoj cveng a ktorý patril k najúspešnejším v rámci reality šou. Našim divákom ho prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách, povedal pre topky.sk generálny riaditeľ televízie Joj František Borovský. Prvá menšia zmena zasiahla aj názov. Po novom sa šou volá VyVolení - Dom snov. Ako z pomenovania vyplýva, účastníci reality šou nebudú bývať vo vile, ale v priestoroch reálneho domu, ktorý sa zároveň stane hlavnou výhrou pre víťaza. Úlohou štrnástich súťažiacich bude svojpomocne toto sídlo zrekonštruovať.

Súťaž by sa mala vysielať už toto leto a televízia na Kolibe už začala rokovať o prípadných moderátoroch projektu. Podľa našich informácií by to mohol byť Matej Sajfa Cifra alebo Michal Hudák. „V tejto chvíli o menách ešte rokujeme, povedal pre topky.sk hovorca televízie Joj Jozef Gogola.

Prípravy na kastingy sú už v plnom prúde. Prihlásiť sa môže každý nad 18 rokov. Ako sa nám však podarilo zistiť, televízia plánuje osloviť aj bývalých súťažiacich úspešnej reality šou. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu