Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poplach v Jojke: Vyhadzov a potom žaloba!

Alex Bogdani postúpil do užšieho výberového kola, no uniknuté video, ktoré bloger zverejnil na svojej internetovej stránke, mu sen o výhre nadobro zmarilo. V šou skončil a vinníkovi z radov Jojky hrozí žaloba a vyhadzov zo zamestnania. Zobraziť galériu (10)
Alex Bogdani postúpil do užšieho výberového kola, no uniknuté video, ktoré bloger zverejnil na svojej internetovej stránke, mu sen o výhre nadobro zmarilo. V šou skončil a vinníkovi z radov Jojky hrozí žaloba a vyhadzov zo zamestnania. (Zdroj: internet)

BRATISLAVA – Včera večer mali diváci možnosť vidieť premiérovú časť novej jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov. V kole s názvom Voľby o postup bojovala prvá skupinka súťažiacich. Hoci sa priamy prenos niesol v pokojnom duchu, pár dní pred jeho začiatkom museli kompetentní riešiť komplikácie. Ako sa nám podarilo zistiť, tvorcovia sa zaoberali problémom uniknutej videovizitky jedného z adeptov na výhru. Video Alexa Bogdaniho sa dostalo v predstihu na internet. Výsledok? Súťažiaci v šou skončil a vinníkovi z radov Jojky, ktorý video vyniesol, hrozí žaloba a vyhadzov zo zamestnania.

Prvá séria VyVolených odštartovala na jeseň v roku 2005. V tom čase sa projekt tešil veľkej obľube divákov a Jojke priniesol rekordnú sledovanosť. Zrejme aj preto sa televízia rozhodla, že po ôsmich rokoch starý formát obnoví. V nedeľu večer sa konal prvý priamy prenos tejto šou. No hoci všetko vyzeralo byť v úplnom poriadku, pár dní pred začiatkom tomu tak nebolo. Štartu predchádzali nečakané komplikácie, ktoré na Kolibe vyvolali riadny poplach.

Ako sa nám podarilo zistiť, na svedomí to má videovizitka súťažiaceho Alexa Bogdaniho, ktorá z televízie pred pár dňami unikla. Dostala sa do rúk blogera, ktorý ju zverejnil na svojej internetovej stránke. „Tvrdí, že sa mu video podarilo získať od niekoho priamo z televízie. Vraj mu to poskytol kamarát, ktorý z toho teraz bude mať prúser,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia šou.

A má pravdu, Jojka v tejto veci okamžite začala konať. „Prvé video sa podarilo zablokovať na youtube, ale on to zavesil opäť niekde inde, kde sa to už nedá stiahnuť,“ pokračoval ďalej náš zdroj. Nezostane však iba pri tom. Tvorcovia projektu totiž už hľadajú vinníka, ktorý im vážne skomplikoval situáciu len pár dní pred priamym prenosom. Podľa našich informácií neodíde bez trestu – nielenže príde o prácu, vedenie dokonca zvažuje žalobu za spôsobené problémy.

Najhoršie však z tohto všetkého vyšiel súťažiaci Alex. Hoci postúpil do užšieho výberového kola, v šou ďalej nemôže pokračovať. Zverejnené video ho totiž o túto možnosť nadobro pripravilo. Jojka tak musela len pár dní pred premiérovým kolom zháňať náhradu za Bogdaniho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu