Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nela Pocisková v slzách: Rozplakal ju nespravodlivý osud!

Nelu Pociskovú rozplakal osud malého Dodka. Zobraziť galériu (10)
Nelu Pociskovú rozplakal osud malého Dodka.

BRATISLAVA - Ťažko skúšaný! Malý Jozef alias Dodko Blaško (10) z Červeníka má svalovú dystrofiu, kvôli čomu je pripútaný na vozík. Aby toho nebolo málo, ako štvorročný prišiel o zrak kvôli následkom nádoru. Neľahký životný osud zvláda len po boku svojej mamy - otec rodiny ich totiž opustil. Jeho smutný príbeh rozplakal aj Nelu Pociskovú (22), s ktorou si chlapček túžil zahrať v seriáli Búrlivé víno.

Jedna rana za druhou! Dodko Blaško už od svojich dvoch rokov trpí svalovou dystrofiou. Chlapček pripútaný na vozík však okrem toho musel pretrpieť ešte ďalšiu pohromu. Ako štvorročnému mu diagnostikovali nádor na mozgu. Ten spôsobil oslepnutie. „On je úkaz. Pri kombinácii jeho chorôb by človek čakal spomalený vývoj a smútok. On naopak: je mimoriadne citlivý, inteligentný, vtipný a herecky nadaný,” povedal nám moderátor Vilo Rozboril.

Úsmev sa však Dodkovi stráca z tváre pri rodinnej téme. Má totiž po svojom boku len jedného milujúceho rodiča. „Keby otec prišiel, tak by nedopadol dobre. Nakričal by som na neho za to, že ma tu takto nechal,povedalo desaťročné dieťa na adresu muža, ktorý jeho i mamu Miroslavu opustil.

Niet teda divu, že chlapcov osud mnohým nie je ľahostajný. Vďaka Modrému z neba si mohol chorý Dodko zahrať vo svojom obľúbenom Búrlivom víne po boku Nely Pociskovej, ktorá je jeho láskou. Herečku nespravodlivý osud šikovného chlapca dojal až k slzám. „Bola som uplakaná, lebo on je úžasný. Dosť sme sa spolu bavili a smiali. Potom ma to v štúdiu dojalo, keď som videla celý ten jeho príbeh,” povedala nám. „Toto nenechá chladným žiadneho človeka. A je to krásny pocit, že som mu dokázala vyčariť úsmev na tvári,” uzavrela. Viac sa dozviete v dnešnej časti Modrého z neba.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu