Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trápenie Andrey Heringhovej: Po nociach nespí!

Andrea Heringhová v úlohe modelky zažiarila. Netajila sa však tým, že je veľmi unavená. Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová v úlohe modelky zažiarila. Netajila sa však tým, že je veľmi unavená.

BRATISLAVA – Je to vyčerpávajúce! Byť jednou zo žien Borisa Kollára (47) nie je vôbec jednoduché. Podnikateľova oficiálna partnerka Andrea Heringhová (32) to má ťažšie o to viac, že musí zvládať starostlivosť o dve ratolesti, ktoré spolu majú. Hoci je úloha mamičky pre blondínku pochopiteľne nádherná, netají sa tým, že od únavy občas padá na zadok.

Andreu Heringhovú sme pred pár dňami stretli na Bratislavských módnych dňoch, kde sa predviedla v úlohe modelky. Na mólo si odbehla od svojich troch ratolestí – najmladšieho synčeka Boriska, dcérky Sary Zoe a syna Nicka, ktorého má ešte z prvého manželstva. A hoci plavovláska v úlohe manekýnky rozdávala úsmevy na všetky strany, bolo na nej badať, že je unavená.

Galéria: Fotoreportáž z Bratislavských módnych dní
Bývalá playmate nám v rozhovore prezradila, že noci sú pre ňu priam trápením. Málo spím. Boriskovi idú zúbky a Sárka prekonala kiahne. Často som sa budila. Teraz bol dokonca aj spln, takže od piatej rána som už na nohách. Mám to veľa,povzdychla si Heringová, ktorú prišiel do hľadiska podporiť aj otec jej dvoch detí Boris Kollár.

Životu mladej mamičky prispôsobila Andrea aj svoj šatník. Momentálne preferujem pyžamo a tepláky,reagovala so smiechom podnikateľova partnerka, keď sme sa jej spýtali na obľúbený kúsok z jej šatníka. Chcete tiež vedieť, aký štýl obliekania Heringhová preferuje? Pozrite si priložený rozhovor. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s trojnásobnou mamičkou Andreou Heringhovou.

Rozhovor s Andreou Heringhovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu