Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milenky Borisa Kollára ako dedičstvo: Tento muž si uchmatol už tretiu jeho ex!

Boris Kollár je známy tým, že miluje krásne ženy. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár je známy tým, že miluje krásne ženy.

BRATISLAVA - To vážne?! Boris Kollár (50) je známym milovníkom žien. Veď v jeho bývalých partnerkách či milenkách už nemá prehľad zrejme ani on sám. Stále je tu však zopár ženských mien, ktoré sa s boháčom spájajú dodnes. No, vlastne už nielen s ním. Istý bratislavský podnikateľ totiž v posledných rokoch loví v rovnakých vodách ako známy multiotecko. A dnes už randí s treťou jeho ex!

Boris Kollár je známy tým, že sa obklopuje krásnymi ženami. Veď na verejnosť sa pravidelne dostávajú informácie o stále nových a nových slečnách, ktoré bohatému Slovákovi robili spoločnosť. Pri žiadnej z nich však nevydržal „naveky“. Jediná, ku ktorej sa milovník aj po rokoch stále vracia, je Andrea Heringhová, s ktorou má dve deti. No a tie ostatné zjavne prenecháva inému milionárovi... 

Ako inak by sa dalo vysvetliť, že o 10 rokov mladší podnikateľ Tomáš Sebök chodí už s treťou jeho ex? Podľa najnovších informácií, ktoré priniesol týždenník Šarm, žije bratislavský boháč už takmer dva roky s Petrou Krištúfkovou. Tá bola dlhé roky Kollárovou stálicou a má s ním aj dvanásťročnú dcérku Ester. 

Dnes je plavovláska šťastná po boku 39-ročného biznismana, u ktorého vraj dokonca aj býva. V minulosti však priznala, že z nevydareného vzťahu s Kollárom sa dlho spamätávala a jej city k multioteckovi prelomilo až narodenie jeho prvého syna Šimona Heliódora, ktorého má Boris s Martinou Štofaníkovou. 

Zhodou okolností aj tá pred pár rokmi randila práve so Sebökom. Románik však nevydržal dlho a už po pár mesiacoch sa dvojica rozišla.


Kollárova exmilenka Štofaníková sa nechala vylepšiť: Nové silikóny!


A do tretice, titulom Kollárova ex, ktorá mala vzťah so Sebökom, sa môže pýšiť aj Linda Rezešová. Tá bola dokonca Borisovou manželkou – multiotecka totiž tmavovláska v decembri 2007 dotiahla až pred oltár. Síce len pred ten v Las Vegas, ale stále je to viac, ako sa podarilo ktorejkoľvek inej žene.

Šťastie v náručí mladšej verzie Kollára hľadala Linda ako prvá spomedzi všetkých jeho bývaliek. Dvojica dokonca spolu žila v Tomášovom byte v centre Bratislavy a vychovávala spoločne Rezešovej dcéru Victoriu. Vzťah však vydržal len necelý rok. 

Podnikateľ Tomáš Sebök zbalil už tretiu expartnerku Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (6)
Podnikateľ Tomáš Sebök zbalil už tretiu expartnerku Borisa Kollára.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu