Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci ROZCHOD v našom šoubiznise: Sajfu v tajnosti odpísala krásna Veronika!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová už netvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová už netvoria pár.

BRATISLAVA – Toto by čakal málokto! Hoci sa v prípade Mateja Sajfu Cifru (33) a Veroniky Ostrihoňovej (23) v poslednej dobe stále viac hovorilo o svadbe či spoločnom potomkovi, vzťah prominentnej dvojice prešiel v týchto dňoch radikálnou zmenou. Topky.sk odhalili, že rádiový spíker a šarmantná kráska sa po takmer štyroch rokoch randenia nečakane rozišli. Prekvapivé na celej veci je, že ukončenie vzťahu prebehlo v najväčšej tajnosti. O partnerských problémoch nemali ľudia z okolia dvojice ani najmenšie tušenie.

Zdanie často klame! Matej Cifra a jeho priateľka Veronika sú v očiach verejnosti vnímaní ako zohratý a sympatický pár. Spoločne dokonca prekonali aj odlúčenie, keď blondínka niekoľko mesiacov študovala v ďalekom New Yorku. Po jej návrate na Slovensko im už nič nebránilo v tom, aby si vzťah užívali naplno. Sajfa si dokonca mladú priateľku nasťahoval v septembri minulého roka do svojho hniezdočka. Najnovšie je však idylka v ich romance minulosťou. Vzťah zaľúbencov totiž nedávno stroskotal.

Podľa našich informácii prebiehal rozchod dvojice v úplnej tichosti. „Nastali nejaké problémy a prestali si rozumieť. Koniec iniciovala najmä Veronika,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja, ktorý tiež dodal, že okolie páru nemalo o nezhodách ani len najmenšie tušenie. „Navonok to medzi nimi vyzeralo idylicky,“ dodal náš informátor.

S dnes už expartnermi sme sa v súvislosti s rozchodom skontaktovali. Veronika prisľúbila, že nám v priebehu pár minút pošle svoje stanovisko prostredníctvom sms správy. Doteraz sme sa ho však nedočkali. Sajfa nám koniec vzťahu so šarmantnou blondínkou potvrdil, no k detailom sa nechcel vôbec vyjadrovať.

K rozchodu prominentnej dvojice síce došlo len nedávno, mladá blondínka už však nadobudnutú slobodu stihla aj zapiť. Podľa našich zistení si Ostrihoňová vyrazila počas minulej soboty za zábavou na jednu z bratislavských diskoték. Veronika si užívala v spoločnosti mladíka, s ktorým si priamo v klube vymieňala vášnivé bozky. A nebol to veru Sajfa, kto ju držal v náručí. „Pred časom sme sa rozišli. Takže má na podobné veci právo,“ okomentoval správanie svojej bývalej priateľky Cifra, ktorý pochmúrne myšlienky z nevydareného vzťahu zaháňa v jednom z rakúskych lyžiarskych stredísk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu